Kiinteistösi
paloturvallisuusasiat
kerralla kuntoon

Apua asiantuntijalta – kartoitukset, huolto- ja asennuspalvelut, alkusammutustuotteet

Paloturvallisuudesta huolehtiminen on tärkeä osa sujuvaa ja häiriötöntä asumista, liiketoimintaa, tuotantoa ja työskentelyä. Huolellinen ennakointi ja varautuminen palovahinkoihin sekä niiden seurausten hallintaan on järkevää, koska kustannus suhteessa hyötyyn on tällöin alhainen. Tulipalojen aiheuttamat inhimilliset, aineelliset ja liiketoiminnalliset vahingot saattavat olla mittaamattomia.

Ennakoivalla kunnossapidolla minimoidaan mahdolliset vahingot ja varmistetaan, että laitteistot toimivat hädän hetkellä. 

Saat meiltä kaikista huolloista selkeät dokumentit sähköisessä muodossa haluamaasi sähköpostiosoitteeseen.

liikekiinteistö
tarjousapuri
Uusi palvelu helpottaa arkeasi

Ostoapurilla pyydät tarjouksia vaivattomasti

Kun tarvitset tarjouksen Preston tuotteista tai palveluista helposti ja nopeasti, klikkaa ostoapuriin! Ostoapurissa keräät tarvitsemasi tuotteet tarjouskoriin ja saat tuota pikaa tarjouksen sähköpostiisi.
Helppoa ja vaivatonta.

uutta

Kiinteistöjen paloturvallisuuspalvelut

Sammutinhuolto

Sijaintipaikkaansa sopiva ja varmasti toimiva käsisammutin on paloturvallisuuden perusedellytys. Preston paloturva-asentaja tarkastaa kaikki käsisammuttimet mallista riippumatta ja huolehtii, että lain edellyttämät tarkastukset tehdään jatkossakin ajallaan.

Haluatko heti saada tarjouksen?

 

tai jos haluat lisää tietoa

Pikapalopostihuolto

Pikapaloposti kuuluu monien toimitilojen pakolliseen alkusammutuskalustoon. Jotta pikapaloposti toimii aina luotettavasti, pitää se tarkastaa ja koeponnistaa säännöllisesti

Haluatko heti saada tarjouksen?

 

tai jos haluat lisää tietoa

Väestönsuojan tarkastus ja tiiveyskoe

Säännöllinen kunnossapito varmistaa väestönsuojan toimintakunnon. Hyväkään suoja ei pysy kunnossa, jos siitä ei pidetä huolta. Säännöllisesti kunnossapidetty väestönsuoja täyttää jatkuvasti lainsäädännön vaatimukset.

Haluatko heti saada tarjouksen?

 

tai jos haluat lisää tietoa

Savunpoistoluukkujen tarkastus ja huolto

Toimivat savunpoistoluukut suojaavat palotilanteissa sekä henkilöihin, irtaimistoon että toimintaan liittyviltä vahingoilta. Savunpoistoluukut on tarkistettava 1-2 kertaa vuodessa ja tilasta sekä savunpoistoluukkujen määrästä riippuen tietty osa niistä on samalla koelaukaistava.

Haluatko heti saada tarjouksen?

 

tai jos haluat lisää tietoa

Sammutusjärjestelmien tarkastus ja huolto

Automaattiset kaasusammutusjärjestelmät suojaavat vaativia tiloja tehokkaasti, kun ne pidetään asianmukaisessa kunnossa. Vuositarkastuksessa tarkastetaan sekä sammutuslaitteiston ja eri laukaisumahdollisuuksien että asennettujen hälytysten toimivuus ja hälytyksistä tapahtuviksi suunnitellut toiminnot.

Haluatko heti saada tarjouksen?

 

tai jos haluat lisää tietoa

Poistumisreittien tarkastus

Vaaratilanteissa toimitiloissa olevien on löydettävä nopeasti turvaan. Preston asiantuntija tarkastaa, suosittelee ja huolehtii, että lain edellyttämät opasteet ja paloturvamerkinnät ovat riittävät ja oikeissa paikoissa.

Haluatko heti saada tarjouksen?

 

tai jos haluat lisää tietoa

Kaikki palvelut yhdestä paikasta

TILAUKSET & TARJOUSPYYNNÖT

 010 3877 200

 myynti@presto.fi

 

presto-palvelee

Kiinteistöjen alkusammutustuotteet

Käsisammuttimet

Oikeilla sammutinvalinnoilla on suuri merkitys sekä rakennustyömaan turvallisuuden varmistamisessa että valmistuvan kohteen paloturvallisuudessa. Autamme sinua valitsemaan kohteeseesi parhaiten sopivat käsisammuttimet ja tarvittaessa myös asennamme ne.

 

Pikapalopostit ja letkukelat

Valitse uudisrakennukseen tai saneerauskohteeseen viranomaisvaatimukset täyttävä pikapalopostikaappi. Pikapaloposti kuuluu kiinteistöihin, joissa oleskelee paljon ihmisiä tai joissa on suuri tulipalon riski. Preston pikapalopostit ovat kevyitä käytää ja niiden huoltaminen on helppoa. 

 

Väestösuojan varusteet

Väestönsuoja tulee saada käyttökuntoon 72 tunnin kuluessa. Jotta tämä olisi mahdollista, on suojan varusteiden oltava kunnossa. Saat meiltä väestösuojan varusteet kätevästi. Opastamme sinua halutessasi oikein varusteiden hankinnassa.

 

Opastemerkit

Palovahingon sattuessa riittävä määrä oikein sijoitettuja opastekylttejä auttaa rakennuksessa olevia pelastautumaan ja aloittamaan alkusammutuksen. Autamme sinua valitsemaan kohteessasi tarvittavat opastekyltit ja halutessasi myös asennamme ne.

 

Sammutinkaapit

Palovahingon sattuessa näkyvä ja helppokäyttöinen sammutinkaappi auttaa alkusammuttajat nopeasti sammutustöihin. Kaappi suojaa sammuttimia ja pidentää niiden elinkaarta.

 

Autamme oikean tuotteen valinnassa

Haluatko opastusta tilaasi sopivan tuotteen valintaan? Soita 010 3877 200 tai laita viesti asiantuntijallemme myynti@presto.fi

“Vastaan mielelläni paloturvallisuuskysymyksiin. Palvelen kaikkia asiakkaita ja tilaukset sekä tarjoukset hoidan aina nopeasti.”
Marjo
Myyntipalvelu – tarjoukset ja tilaukset
“Ota yhteyttä, kun tarvitset tarjouksen tai haluat jättää tilauksesi. Palvelen asiakkaita hyvällä sykkeellä ja suurella innolla.”
Petri
Myyntipalvelu – tarjoukset ja tilaukset
“Olen erikoistunut palvelemaan pelastuslaitoksia ja teollisuutta. Kaasumittarit ja ympäristötuotteet ovat myös ominta aluettani.”
Joni
Myyntipalvelu – tarjoukset ja tilaukset

Litiumioniakut sammutetaan jäähdyttämällä

Kattava tietopaketti litiumioniakkujen paloturvallisuudesta ja siihen liittyvistä haasteista.

  • Pikapaloposteihin liittyvä keskeisin lainsäädäntö
  • Pikapalopostien valinta - tuotevaihtoehdot erilaisiin tarpeisiin
  • Pikapalopostien suunnittelu ja hankinta  



 

opas-litiumakkupalot
Arvioi riskit ennalta – pelastussuunnitelma voi pelastaa henkiä

Arvioi riskit ennalta – pelastussuunnitelma voi pelastaa henkiä

31.12.2023 23:45 4 min read
Arvottu Presto-vesisammutin löysi kodin Vantaalta
Presto_ vesisammutin_arvonta

Arvottu Presto-vesisammutin löysi kodin Vantaalta

2.12.2022 14:52 3 min read
Miksi vesisammutin on vastuullisen kiinteistön omistajan valinta?

Miksi vesisammutin on vastuullisen kiinteistön omistajan valinta?

16.5.2022 15:02 3 min read

Huolehdi kiinteistön paloturvallisuuslaitteista!

Opas sisältää hyödyllistä tietoa kiinteistön alkusammutuskaluston ja -välineiden valinnasta, ylläpidosta ja huollosta - asioista joista jokaisen kiinteistön paloturvallisuudesta vastaavan täytyy huolehtia.

 

opas-paloturvallisuuslaitteet-ja-huolto