Presto

Koti / Palvelut

Paloturvallisuuspalvelut asiantuntijalta

Olosuhteet ja toimintaympäristöt muuttuvat yrityksissä joka tunti - tulipaloja syttyy ja onnettomuuksia tapahtuu. Joka tunti tuli tuhoaa omaisuutta ja tekee tulevaisuudesta epävarman.

Joka tunti me Prestolla teemme jotain estääksemme tämän. Me suunnittelemme, asennamme, huollamme ja koulutamme. Kehitämme uusia tapoja ja ratkaisuja, jotka luovat turvallisuutta. Me tuemme, keskustelemme ja annamme neuvoja. Palvelemme, löydämme ja kerromme. Olemme askeleen edellä. Meille joka tunti on tärkeä.
Sillä kukaan ei saa loukkaantua eikä mikään vaurioitua tulipalon tai onnettomuuden seurauksena.

Presto-huoltopalvelut

Asiantunteva sammutinhuolto sekä muiden paloturvalaitteiden huoltopalvelu palvelee sinua nopeasti ja varmasti. Ota yhteyttä, tilaa huolto tai pyydä tarjous huollosta – palvelemme paikallisesti ja valtakunnallisesti.

Ajankohtaista

Huoli pois! Isännöitsijöille apua taloyhtiöiden paloturvallisuuden hoitoon

Paloturvallisuudesta huolehtiminen on välttämätöntä jokaiselle taloyhtiölle. Ennakointi ja palovahinkoihin varautuminen on järkevää, koska...

Vuoden 2020 kiinnostavimmat paloturvallisuusteemat

Yritysten olosuhteet ja toimintaympäristö muuttuvat joka tunti - tulipaloja syttyy ja onnettomuuksia tapahtuu. Joka tunti me Prestolla teemme jotain...

Paloturvavastaavan-opas-1-920-2

Tunne vastuusi kiinteistön paloturvallisuudesta!

Vastuut ja velvoitteet on tärkeä tietopaketti kiinteistön omistajalle, hallinnoijalle ja toiminnanharjoittajalle.