Tarkastuta kaasusammutusjärjestelmän toimivuus

Sammutusjarjestelmien_vuosihuolto_ja_korjaus_Presto_Paloturvallisuus_OyAutomaattiset kaasusammutusjärjestelmät suojaavat vaativia tiloja tehokkaasti, kun ne pidetään asianmukaisessa kunnossa. Helppo tapa yksinkertaistaa kaasusammutusjärjestelmien tarkastusta ja huoltoa on sopia huollosta Preston kanssa.


Konsernin pitkäaikainen kokemus erikokoisten kaasusammutusjärjestelmien myyjänä ja asentajana näkyy monipuolisena osaamisena erilaisista nestemäisistä sammutekaasuista (mm. Novec) sekä korkeapainejärjestelmistä (mm. Argon, Inergen ja Argonite), mikä nopeuttaa ja yksinkertaistaa tehtäviä huoltotoimenpiteitä.


Vuositarkastuksessa tarkastetaan sekä sammutuslaitteiston, eri laukaisumahdollisuuksien että asennettujen hälytysten toimivuus ja hälytyksistä tapahtuviksi suunnitellut toiminnot.


Kaasusammutusjärjestelmä on huollettava vuosittain. Lisäksi sille on tehtävä paineastia-asetuksen mukainen määräaikaishuolto, kun sammutesäiliöt ovat 10 vuotta vanhoja.
Kaasusammutusjärjestelmien tarkastus ja huolto tehdään aina lainsäädännön ja valmistajien edellyttämällä tavalla, ja toimenpiteistä laaditaan kirjallinen tarkastuspöytäkirja.


Pyydä tarjous alkusammutuskaluston tai muiden paloturvalaitteiden huollosta