Koti / Huolto / Sammutusjärjestelmät

Kaasusammutusjärjestelmien huolto

Tarkastuta kaasusammutusjärjestelmän toimivuus

Automaattiset kaasusammutusjärjestelmät suojaavat vaativia tiloja tehokkaasti, kun ne pidetään asianmukaisessa kunnossa. Helppo tapa yksinkertaistaa kaasusammutusjärjestelmien tarkastusta ja huoltoa on sopia huollosta Preston kanssa.

Konsernin pitkäaikainen kokemus erikokoisten kaasusammutusjärjestelmien myyjänä ja asentajana näkyy monipuolisena osaamisena erilaisista nestemäisistä sammutekaasuista (mm. Novec) sekä korkeapainejärjestelmistä (mm. Argon, Inergen ja Argonite), mikä nopeuttaa ja yksinkertaistaa tehtäviä huoltotoimenpiteitä.

Pyydä tarjous

Pyydä tästä tarjous sammutusjärjestelmähuollosta.

sammutusjärjestemä-huolto-presto

Vuositarkastuksessa tarkastetaan sekä sammutuslaitteiston, eri laukaisumahdollisuuksien että asennettujen hälytysten toimivuus ja hälytyksistä tapahtuviksi suunnitellut toiminnot.

Kaasusammutusjärjestelmä on huollettava vuosittain. Lisäksi sille on tehtävä paineastia-asetuksen mukainen määräaikaishuolto, kun sammutesäiliöt ovat 10 vuotta vanhoja.
Kaasusammutusjärjestelmien tarkastus ja huolto tehdään aina lainsäädännön ja valmistajien edellyttämällä tavalla, ja toimenpiteistä laaditaan kirjallinen tarkastuspöytäkirja.

Ajankohtaista

Vuoden 2020 kiinnostavimmat paloturvallisuusteemat

Yritysten olosuhteet ja toimintaympäristö muuttuvat joka tunti - tulipaloja syttyy ja onnettomuuksia tapahtuu. Joka tunti me Prestolla teemme jotain...

Presto Paloturvallisuus Oy on ostanut Sammutinhuolto Saari Oy:n Kokkolasta

Yli 55 vuotta Kokkalassa toiminut Sammutinhuolto Saari Oy siirtyi 27.10.2020 solmitussa yrityskaupassa osaksi Presto-konsernia. Sammutinhuolto Saari...