Presto

Koti / Presto lyhyesti

Keitä olemme?

#jokatunti

Olosuhteet ja toimintaympäristö muuttuvat yrityksissä joka tunti - tulipaloja syttyy ja onnettomuuksia tapahtuu. Joka tunti tuli tuhoaa omaisuutta ja tekee tulevaisuudesta epävarman.

Joka tunti me Prestolla teemme jotain estääksemme tämän. Me suunnittelemme, asennamme, huollamme ja koulutamme. Kehitämme uusia tapoja ja ratkaisuja, jotka luovat turvallisuutta. Me tuemme, keskustelemme ja annamme neuvoja. Palvelemme, löydämme ja kerromme. Olemme askeleen edellä.

Meille joka tunti on tärkeä, sillä kukaan ei saa loukkaantua eikä mikään vaurioitua tulipalon tai onnettomuuden seurauksena.

 

1959

Presto perustettiin. Tästä lähtien olemme auttaneet asiakkaitamme luomaan turvallisempia toimintaympäristöjä kokonaisvaltaisen paloriskien hallinnan avulla. Aina asiakkaan lähtökohdista. Pienille ja isoille. Jotta kukaan tai mikään ei vahingoittuisi tulipalojen seurauksena.

600

työntekijää Pohjoismaissa. Meillä on yli 50 erityyppistä työtehtävää, joiden kaikkien tarkoituksena on auttaa asiakkaitamme minimoimaan tulipalon riski.

72

toimipaikkaa Pohjoismaissa. On tärkeää olla aina lähellä! Siksi meillä on oma kokenut henkilökunta kaikkialla Pohjoismaissa – lähellä asiakkaitamme.

Create value out of risk

Autamme asiakkaitamme huolehtimaan paloturvallisuudesta ja luomaan liiketoimintaympäristöistä parempia ja turvallisempia.
Huolellinen ennakointi ja varautuminen palovahinkoihin sekä niiden seurausten hallintaan on järkevää, koska kustannus suhteessa hyötyyn on tällöin alhainen. Tulipalojen aiheuttamat inhimilliset, aineelliset ja liiketoiminnalliset vahingot saattavat olla mittaamattomia. 

 

Presto Paloturvallisuus Oy

50

työntekjjää Suomessa

7

toimipistettä 

 

Presto Paloturvallisuus Oy on osa ruotsalaisomistuksessa olevaa Presto-konsernia.

Presto-konsernin pääkonttori sijaitsee Ruotsin Katrineholmissa. Pääkonttorin yhteydessä sijaitsee pohjoislaiden ainut käsisammuttimia valmistava tehdas sekä keskusvarasto. Preston palopostit valmistetaan Gnosjössä

Preston Suomen päätoimipiste sijaitsee Helsingissä ja muut omat palvelupisteemme ovat Ilmajoella, Kokkolassa (Sammutinhuolto Saari Oy), Porissa, Oulussa, Seinäjoella  sekä Turussa. Tämän lisäksiasiakkaitamme palvelee maanlaajuinen jälleenmyyjäverkostomme.

_Lyly_sauna_1_2016

Ympäristö ja laatu

Tutustu Preston ympäristö- ja laatupolitiikkaan.

Lue lisää
Käsisammuttimien-aakkoset

Sertifioinnit

Valitse luotettava kumppani, jonka toiminta on sertifioitu.

Lue lisää
Lastensairaan_talkoojoukko_2016

Media

Lue lehdistötiedotteet ja lataa logot tai kuvia.

Lue lisää

Pysy ajan tasalla paloturvallisuuteen liittyvissä asioissa

Ajankohtaista

Huoli pois! Isännöitsijöille apua taloyhtiöiden paloturvallisuuden hoitoon

Paloturvallisuudesta huolehtiminen on välttämätöntä jokaiselle taloyhtiölle. Ennakointi ja palovahinkoihin varautuminen on järkevää, koska...

Huolehditaan paloturvallisuudesta ympäristöystävällisesti

PFAS-fluoriyhdisteiden kielteinen vaikutus ympäristölle ja ihmisille on ollut tiedossa jo pitkään. PFAS on orgaaninen fluoriyhdiste, jonka hajoaminen...