Presto Paloturvallisuus – valtakunnallinen paloturvakumppani


 

Presto Paloturvallisuus Oy on paloturvallisuustuotteiden ja -palveluiden valtakunnallinen toimittaja sekä samalla yksi Suomen suurimmista alkusammutuskaluston ja oheistuotteiden maahantuojista. Yhtiö on osa yksityisessä ruotsalaisomistuksessa olevaa Presto-konsernia, joka aloitti toimintansa vuonna 1959. Palvelemme asiakkaitamme jo yli 50 vuoden kokemuksella.

Päätuotteemme ovat itse valmistamamme erityyppiset käsisammuttimet, pikapalopostit ja palopostit sekä sammutuslaitteistot. Huoltopalvelut sisältävät alkusammutuskaluston ja muiden paloturvalaitteiden määräaikaistarkastukset sekä huollonLisäksi tarjoamme kokonaisvaltaista paloturvallisuuden osaamista ja koulutusta 

Presto-konsernin pääkonttori ja tehtaat sijaitsevat Ruotsin Katrineholmissa. Pääkonttorin yhteydessä on käsisammuttimien tuotantoyksikkö sekä keskusvarasto. Preston palopostit valmistetaan Gnosjössä. Pohjoismaissa työskentelee yli 300 prestolaista, joista n. 40 Suomessa. Preston Suomen päätoimipiste sijaitsee Helsingissä ja muut omat palvelupisteemme ovat Ilmajoella, Porissa, Oulussa (Pauli Moilanen Oy on osa Presto-konsernia) sekä Turussa. Tämän lisäksiasiakkaitamme palvelee maanlaajuinen jälleenmyyjäverkostomme.

Paloturvallisuuspalveluiden ulkoistaminen

 


 

Pysy ajan tasalla paloturvallisuuteen liittyvissä asioissa!