Tiedote 19.9.2016

 

Uusi Lastensairaala 2017 -hanke saa laadukkaan alkusammutuskaluston


Presto-konserni, Presto Paloturvallisuus Oy ja Pauli Moilanen Oy, ovat mukana paloturva-alan talkootiimissä joka lahjoittaa Uuteen Lastensairaalaan tarvittavan alkusammutuskaluston. Hyvä asia – sairaiden lasten ja heistä huolehtivien turvallisuus – on yhdistänyt alan toimijoita yhteistyöhön ympäri Suomen.


Hyvän tekeminen yhdessä innosti alan yritykset mukaan 

Uusi Lastensairaala -hanke on saanut suomalaiset yritykset ja yksittäiset kansalaiset liikkeelle. Kesällä joukko eri puolella Suomea tomivia paloturvallisuusalan toimijoita jalostivat yhteisen avustushankkeen. Talkootiimi lahjoittaa Uuden Lastensairaalaan 200 käsisammutinta, 40 sammutuspeitettä sekä sammuttimien opastekilvet. ”Lahjoituspäätös oli helppo tehdä – on vaikea keksiä parempaa tukikohdetta kuin pienten potilaiden ja heidän läheistensä turvallisuus. On hienoa olla mukana tässä talkootiimissä viemässä hyvää asiaa eteenpäin”, kertoo Preston myynti- ja markkinointijohtaja Tarja Vilmi

 

Sammuttimien valinnassa otettiin huomioon käyttöympäristö sekä paloturvallisuuden taso

Uuteen Lastensairaalan pienten potilaiden turvaksi valittiin tehokkaat ja ympäristösertifioidut Presto Eco Plus -vaahtosammuttimet. Lahjoitukseen kuuluvat myös sairaalaympäristöön tarvittavat erikoissammuttimet, esimerkiksi magneettikuvauslaitteiden lähelle soveltuvat antimagneettiset hiilidioksidisammuttimet. Valitut sammuttimet takaavat hyvän alkusammutustehon sekä minimoivat mahdolliset jälkisiivouksen haitat kriittisessä toimintaympäristössä.

Lisätiedot:
Presto Paloturvallisuus Oy, Myynti- ja markkinointijohtaja Tarja Vilmi, puh 010 3877 215