Paloturvallisuuskoulutukset

Löydät tarjonnastamme käytännönläheiset paloturvallisuuskoulutukset yli 30 paikkakunnalla läpi Suomen. Tulityökortti on tärkeä jokaiselle tulityön ammattilaiselle tilapäisellä tulityöpaikalla. Tarjoamme myös Tulityökortin kertauskoulutusta.  Suomessa tulityöpätevyyden saa tai uusii vuosittain jopa 70 000 henkilöä.

Jos tulipalo syttyy, on tärkeää toimia viipymättä. Alkusammutuskoulutuksen (AS1) avulla opit ennaltaehkäisemään ja vähentämään tulipalon aiheuttamia vahinkoja sekä sammuttamaan palon alut. ATEX-koulutus luo turvaa räjähdysvaarallisissa tiloissa työskenteleville.

Tilauskoulutukset valmentavat yrityskohtaiseen paloturvallisuuteen ja ovat räätälöitävissä henkilökunnan osaamista ja tarpeita vastaaviksi.

Koulutuksien lisäksi tarjoamme laajan valikoiman palveluita paloturvallisuuden hallintaan, jotta työpaikallasi ei olisi vaaraa.  Käänny rohkeasti puoleemme kaikissa paloturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

savinglives300-x-300px

Tilaa ryhmäkoulutus

Palvelemme teitä ryhmäkoulutusten tilauksissa ja autamme yksittäisissä kurssivarauksissa.

 010 3877 200

 koulutus@presto.fi

Prestolta saat kaikki palo-
turvallisuuteen liittyvät koulutukset.

Toimi oikein palo- ja poistumistilanteissa!

Parantamalla henkilöstön tietämystä paloturvallisuudesta, voit ehkäistä monenlaisia vahinkoja ja palon syttymisen syitä. Kouluttamalla henkilökuntaasi ajantasaiseen paloturvallisuustietoon, voit varmistaa, että työntekijäsi tietävät miten toimia palon syttyessä, miten tehdä hätäilmoitus, miten toimia oikein poistumistilanteissa sekä miten ennaltaehkäistään ja sammutetaan palonalut.

Paloturvallisuuskoulutus opettaa suojelemaan niin itseä, toisia kuin ympäristöäkin. Koulutuksen avulla työntekijät tiedostavat työympäristössä olevat paloriskit, osaavat ennaltaehkäistä vahinkoja ja tietävät, miten toimia mahdollisessa vaaratilanteessa niin itseä, toisia henkilöitä kuin ympäristöäkin suojellen. Koulutus on riskien näkökulmasta myös keino turvata yritystoiminnan jatkuvuus.

Tärkein osa paloturvallisuutta on varmistaa, että sinulla on oikeanlaiset ja toimivat laitteet. Me Prestolla tarjoamme myös opastus- ja huoltopalveluita sammuttimille, pikapaloposteille, savunpoistojärjestelmille, poistumisreiteille sekä sammutinjärjestelmille.

Tilaa ryhmäkoulutus

Palvelemme teitä ryhmäkoulutusten tilauksissa ja autamme yksittäisissä kurssivarauksissa.

 010 3877 200

 koulutus@presto.fi

savinglives300-x-300px

Pyydä tarjous ryhmille

Lue lisää koulutuksista

Blogi

Preston Työturvallisuuskoulutus vai Työturvallisuuskortti®koulutus?

Preston Työturvallisuuskoulutus vai Työturvallisuuskortti®koulutus?

11.10.2022 11:19 3 min read