Presto käsisammuttimet

Presto-Palosammuttimet.jpg

 

Kaikki Presto käsisammuttimet ovat CE-merkittyjä ja ne valmistetaan EN 3-standardin vaatimusten mukaisesti modernissa tuotantoyksikössä Ruotsin Katrineholmissa. 

Presto pyrkii tekemään tuotteistaan mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja yhtenä painopisteenä viime vuosien tuotekehityksessä on ollut minimoida käytettävien sammutusaineiden ympäristövaikutuksia

.


Sammutintyypit

Tuotelinjaltamme löytyy sammutin joka tarpeeseen. Valmistamme ns. perussammuttimien lisäksi useita erikoissammuttimia vaativimpien kohteiden paloturvallisuuden varmistamiseksi. 

Perussammuttimet

Jauhesammutin ι  Vaahtosammutin  ι Nestesammuttin ι Hiilidioksidisammutin


Erikoissammuttimet

Litiumakkusammutin ι Metallipalosammutin ι Rasvapalosammutin ι Harjoitussammutin

 

Lataa sammutinesite


Mikä sammutin?

Sammuttimen valintaan kannattaa uhrata hetki aikaa. Sammutustehon (teholuokka) lisäksi käsisammuttimen valintaan vaikuttavat mm. sammuttimen käyttöympäristö, käyttäjät sekä ympäristönäkökohdat. Kohteeseen optimoitu sammutin on helppo ja kustannustehokas tapa varmistaa ja parantaa kohteen paloturvallisuus. Sammuttimen paloluokka määritelee minkä tyyppisten palojen sammuttamiseen se on valmistattu.

Pikaopas

Seuraava kaavio auttaa ketä tahansa valitseman oiken sammutintyypin tavallisimmissa kiinteistön käyttökohteissa.

Mikä-sammutin

Sammutinlaskuri

Presto Sammutinlaskuri™ -sovellus on helppo tapa valita oikeat sammuttimet. Tarvitset vain muutaman keskeisimmän tiedon kiinteistöstä ja sovellus kertoo sinulle annettujen tietojen perusteella nopeasti kohteeseen sopivimpien käsisammuttimien laadun ja määrän.

Kokeile Sammutinlaskuria

Presto-sammutinlaskuri


Laatua ja turvallisuutta

Omat tuotantoyksiköt mahdollistavat sen, että Presto pystyy kontrolloimaan tuotteen koko valmistusprosessin aina valmiiseen tuotteeseen saakka. Tämä lisää Preston joustavuutta ja antaa mahdollisuuden mukautua nopeasti vastaamaan asiakkaiden ja markkinoiden toiveita.

Presto merkitsee laatua ja turvallisuutta. SP:n (Ruotsin testaus- ja tutkimuslaitos) ja Preston omat testit ovat osoittaneet, että jauhe-, vaahto- ja nestesammuttimet joiden täytös on 6 kiloa / 6 litraa tai enemmän tulisi aina varustaa ylipaineventtiilillä. Ylipaineventtiili estää sammuttimen säiliöpainetta nousemasta hallitsemattomasti lämpötilan voimakkaan kohoamisen yhteydessä. Kaikki Presto sammuttimet 6 kilosta / 6 litrasta alkaen ovat varustettu ylipaineventtiilillä.


Käyttöturvallisuustiedotteet

Löydät kaikki käyttöturvallisuustiedotteemme tästä linkistä->


Ota yhteyttä myyntiimme

Myyntitiimimme auttaa sinua löytämään oikeat sammutinmallit. Yhteystietomme löydät täältä>>


 

Litiumioini-akkus-ammuttuimet-prestoLitiumioniakut sammutetaan jäähdyttämällä.

 

Lue blogista lisää>>


 

Sammutinlaskuri