Presto käsisammuttimet

Presto-Palosammuttimet.jpg

Kaikki Presto käsisammuttimet ovat CE-merkittyjä ja ne valmistetaan EN 3-standardin vaatimusten mukaisesti modernissa tuotantoyksikössä Ruotsin Katrineholmissa. 

Lataa sammutinesite tästä

Presto pyrkii tekemään tuotteistaan mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja yhtenä painopisteenä viime vuosien tuotekehityksessä on ollut minimoida käytettävien sammutusaineiden ympäristövaikutuksia.

Yleisimpien käsisammutintyyppien eli vaahto-, jauhe- ja hiilidioksidisammuttimien lisäksi Preston tuotevalikoimaan kuuluu myös erikoissammuttimia kuten rasvapalosammuttimet ja harjoitusvesisammuttimet. Omat tuotantoyksiköt mahdollistavat sen, että Presto pystyy kontrolloimaan tuotteen koko valmistusprosessin aina valmiiseen tuotteeseen saakka. Tämä lisää Preston joustavuutta ja antaa mahdollisuuden mukautua nopeasti vastaamaan asiakkaiden ja markkinoiden toiveita.

Presto merkitsee laatua ja turvallisuutta. SP:n (Ruotsin testaus- ja tutkimuslaitos) ja Preston omat testit ovat osoittaneet, että jauhe-, vaahto- ja nestesammuttimet joiden täytös on 6 kiloa / 6 litraa tai enemmän tulisi aina varustaa ylipaineventtiilillä. Ylipaineventtiili estää sammuttimen säiliöpainetta nousemasta hallitsemattomasti lämpötilan voimakkaan kohoamisen yhteydessä. Kaikki Presto sammuttimet 6 kilosta / 6 litrasta alkaen ovat varustettu ylipaineventtiilillä.

Eurooppalainen standardisarja EN 3

Eurooppalainen standardisarja EN 3 määrittelee, miten käsisammuttimet on valmistettava, testattava ja luokiteltava. Kaikki Preston valmistamat käsisammuttimet täyttävät EN 3 standardisarjan asettamat vaatimukset.

 


Tuotetiedot 

Esitteen kaikista Presto sammuttimista löydät täältä>>

 

 

Käyttöturvallisuustiedotteet

Sammutinlaskuri


 

Käsisammuttimien määrän ja laadun optimointi