Presto käsisammuttimet

Presto-Palosammuttimet.jpg

 

Kaikki Presto käsisammuttimet ovat CE-merkittyjä ja ne valmistetaan EN 3-standardin vaatimusten mukaisesti modernissa tuotantoyksikössä Ruotsin Katrineholmissa. 

Presto pyrkii tekemään tuotteistaan mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja yhtenä painopisteenä viime vuosien tuotekehityksessä on ollut minimoida käytettävien sammutusaineiden ympäristövaikutuksia

.


Sammutintyypit

Tuotelinjaltamme löytyy sammutin joka tarpeeseen. Valmistamme ns. perussammuttimien lisäksi useita erikoissammuttimia vaativimpien kohteiden paloturvallisuuden varmistamiseksi. 

Perussammuttimet:

Erikoissammuttimet:

Lataa sammutinesite


Laatua ja turvallisuutta

Omat tuotantoyksiköt mahdollistavat sen, että Presto pystyy kontrolloimaan tuotteen koko valmistusprosessin aina valmiiseen tuotteeseen saakka. Tämä lisää Preston joustavuutta ja antaa mahdollisuuden mukautua nopeasti vastaamaan asiakkaiden ja markkinoiden toiveita.

Presto merkitsee laatua ja turvallisuutta. SP:n (Ruotsin testaus- ja tutkimuslaitos) ja Preston omat testit ovat osoittaneet, että jauhe-, vaahto- ja nestesammuttimet joiden täytös on 6 kiloa / 6 litraa tai enemmän tulisi aina varustaa ylipaineventtiilillä. Ylipaineventtiili estää sammuttimen säiliöpainetta nousemasta hallitsemattomasti lämpötilan voimakkaan kohoamisen yhteydessä. Kaikki Presto sammuttimet 6 kilosta / 6 litrasta alkaen ovat varustettu ylipaineventtiilillä.


New call-to-action

 


Käyttöturvallisuustiedotteet

Löydät kaikki käyttöturvallisuustiedotteemme tästä linkistä->

Litiumioini-akkus-ammuttuimet-prestoLitiumioniakut sammutetaan jäähdyttämällä.

 

Lue blogista lisää>>


 

Sammutinlaskuri