Sammuttimet

Tuotekehityksemme ja innovaatiomme perustuvat asiakkaidemme tarpeisiin. Tuotelinjaltamme löytyy sammutin joka tarpeeseen.

Tuotteiden valmistus omalla tehtaallamme takaa, että koko valmistusprosessi on hallussamme. Pystymme näin varmistamaan korkean laadun koko toimitusketjussa, ensimmäisistä piirustuksista aina asennukseen asti. Valmistamme Presto-käsisammuttimet huippumodernissa tehtaassamme Ruotsin Katrineholmissa - itseasiassa pohjoismaiden ainoassa sammutintehtaassa.

asennus371-9

"No to PFAS" - ei PFAS -kemikaaleille.

 

Meille on itsestään selvää, että kuljemme toimialamme etulinjassa ja poistamme tuotteistamme asteittain haitalliset aineet, jotka aiheuttavat riskejä ja haasteita tuleville sukupolville.

ChemSec PFAS Badge260pxPFAS-yhdisteillä ei ole sijaa kestävässä palonturvallisuudessa. Tästä syystä Presto tukee ChemSecin työtä PFAS-yhdisteiden asteittaiseksi poistamiseksi ja niiden kieltämiseksi EU:ssa.


PFAS-yhdisteitä on tänä päivänä käytännössä kaikissa AB-paloluokan vaahtosammuttimissa. Täältä saat lisätietoa siitä, kuinka olemme minimoineet ja poistaneet PFAS yhdisteitä tuotteistamme.

Tulemme poistamaan tuotteistamme terveydelle ja ympäristölle myrkylliset kemikaalit asteittan ja nopealla tahdilla.  Ensisijainen suosituksemme kiinteistöjen sammuttimeksi on vesisumusammutin, jossa sammutteena on puhdas vesi.

aalto

Litiumakkupalot - hallitse paloriskit

Ladattavien elektronisten laitteiden litiumakut ovat haastavia sammuttaa. Ne vaativat alkusammutuslaitteilta korkeaa jäähdytyskapasiteettia.

Preston LB-tuotelinja on kehitetty näiden haastavien palojen alkusammutukseen. 

Olemme koonneet sinulle tiiviin paketin litiumakkupaloista - Mikä on litiumakku? Miksi syttyy? Miten sammuu? Lue tästä tai lataa itsellesi opas  "Litiumioniakku ja akkupalot - hallitse paloriskit".

web - tuotteet - sammuttimet - litiumakkupalo -kännykkä