Presto

Koti / Tuotteet / Sammuttimet

Sammuttimet

Tuotelinjaltamme löytyy sammutin joka tarpeeseen.

Hallitsemme kokonaisuuden

Tuotekehityksemme ja innovaatiomme perustuvat asiakkaidemme tarpeisiin. 

Tuotteiden valmistus omalla tehtaallamme takaa, että koko valmistusprosessi on hallussamme. Pystymme näin varmistamaan korkean laadun koko toimitusketjussa, ensimmäisistä piirustuksista aina asennukseen asti. Valmistamme Presto-käsisammuttimet huippumodernissa tehtaassamme Ruotsin Katrineholmissa - itseasiassa pohjoismaiden ainoassa sammutintehtaassa.

PrestoNevo - Huomioimme ympäristön

Presto pyrkii tekemään tuotteistaan mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Yhtenä painopisteenä viime vuosien tuotekehityksessämme on ollut käytettävien sammutteiden ympäristövaikutusten minimointi.

Litiumakkupalot vaativat erilaista sammuttamista

Hallitse paloriskit ja tutustu kattavaan infopakettiin litiumakkupaloista.

kasisammuttimet-kansi

Lataa tästä sammutinesite ja tutustu eri sammutinmalleihin

Tuotteiden valmistus omalla tehtaallamme takaa, että koko valmistusprosessi on hallussamme. Pystymme näin varmistamaan korkean laadun koko toimitusketjussa, ensimmäisistä piirustuksista asennukseen asti.

Myyntitiimimme auttaa sinua löytämään oikeat sammutinmallit.

Ajankohtaista

Peltaco Oy:n paloturvallisuuden huoltotoiminnot siirtyvät osaksi Prestoa

Presto Paloturvallisuus Oy on ostanut liiketoimintakaupalla Kuopiossa toimivan Peltaco Oy:n huoltotoiminnot. Tämän liiketoimintakaupan myötä Presto...

Preston asiantuntijan neuvot kotien paloturvaksi

Tiesitkö? Suomessa tapahtuu vuosittain yli 5000 rakennuspaloa, joista lähes 3000 on asuinrakennuksissa. Yleisin syy asuntopaloihin on huolimattomuus...

Presto Sammutinlaskuri

Laske mikä on minimisuositus kiinteistön käsisammuttimiksi.

Sammuttimien paloluokat?

Sammuttimen palo- ja teholuokka kertovat minkälaisia paloja se sammuttaa ja kuinka hyvä sammutusteho on. Mitä suurempi  numeerinen arvo, sitä tehokkaampi sammutin. 

Lue lisää >>

Mikä on oikea sammutin kiinteistöön?

Sammuttimien valintaan kannattaa uhrata hetki aikaa. Nykyaikaisista sammuttimista löytyy teholtaan ja muilta ominaisuuksiltaan sopiva vaihtoehto jokaiseen tilaan. Oikeilla valinnoilla parannat paloturvallisuutta ja vähennät palovahinkojen jälkiseurauksia.

Lue lisää >>

Soveltuuko mikä tahansa sammutin litiumioniakkujen sammuttamiseen?

Perinteiset jauhe- ja vaahtosammuttimet eivät sovellu litiumioniakkuja sisältävien elektronisten laitteiden sammuttamiseen. Litiumioniakkujen sammuttaminen vaatii voimakasta jäähdyttämistä eli perinteinen palon tukahduttaminen ei paloa sammuta.

Lue lisää >>

Kuinka sammutin toimii?

Sammuttimia on useampia eri tyyppejä, mutta pääsääntöisesti ne kuuluvat kolmeen pääluokkaan rakenteensa ja käytettävän sammutteen mukaan. Toimintaperiaate ja rakenne vaihtelee sammutintyypin mukaan.

Lue lisää >>