Presto

Koti / Palvelut / Presto Marine Service

Presto Marine Service

Palvelemme laiva-asiakkaita valtakunnallisesti

Alusten paloturvallisuuspalvelut

Presto Marine Service -tiimimme on erikoistunut huolehtimaan alustesi paloturvallisuudesta viikonpäivästä tai kellonajasta riippumatta. Pidämme alustesi paloturvalaitteet ja -järjestelmät toimintakunnossa huomioiden meriliikenteen erikoistarpeet ja voimassa olevat säädökset.

 

Presto marine service recognition by

Service supplier recognition by DNV GL, Lloyd's Register and Bureau Veritas.

 

Tarkastamme, huollamme sekä toimitamme sinulle oikeat tuotteet

Sammuttimet

Tulemme tarkastamaan sammuttimet aluksellenne. Varmistamme, että aluksen sammutinkalusto pysyy lainsäädännön edellyttämällä tasolla. Autamme myös sammuttimien valintaan ja sijoitteluun liittyvissä kysymyksissä. Presto-sammuttimet ovat MED-hyväksyttyjä ja ne täyttävät meriliikenteen erityisvaatimukset.

Fire-extinguishers

Sammutusjärjestelmät

Tarkastamme, huollamme, suunnittelemme ja myymme alusten sammutusjärjestelmät vuosien kokemuksella. Sammutusjärjestelmien tarkastus- ja huoltotoimenpiteet suoritetaan vallitsevan lainsäädännön ja kansainvälisen merenkulkujärjestö IMO:n ohjeistuksien edellyttämällä tavalla.

Fixed-firefighting-systems

Paloletkut

Tarkastamme, huollamme ja myymme meriliikenteen erityisvaatimukset täyttävät paloletkut, suihkuputket ja niihin liittyvät tarvikkeet.

Fire-hoses

 

Vaahtonesteet ja vaahtolaitteet

Toimitamme aluksellenne kaikki yleisimmät vaahtonesteet sekä vaahtolaitteet eri käyttötarkoituksiin. Autamme myös silloin, kun tarvitset konsultaatiota oikean vaahtonesteen valinnassa.

Foam-concentrates-and-foam-applicators

 

Vaahtonäytteiden analyysit

Voit jättää aluksella käytössä olevien vaahtonesteiden analysoinnin huoleksemme. Vaahtonesteet tulee analysoida laboratoriossa kansainvälisen merenkulkujärjestö IMO:n MSC.1 Circ 1312 -ohjeistuksen mukaisesti.

Foam-quality-analysis

 

Savusukelluslaitteet (SCBA)

Tarkastamme, huollamme ja myymme aluksenne pelastusryhmän käyttöön tarkoitetut savusukelluslaitteet ja niiden hengitysilmapullot. Suoritamme myös hengitysilmapullojen määräaikaistarkastukset, korjaukset sekä ilmatäytöt. Pidempien huoltotoimenpiteiden ajaksi voit tiedustella meiltä varalaitteita ja -hengitysilmapulloja. Näin varmistamme, että aluksen turvallisuustaso pysyy ennallaan myös kaluston huollon ajan.

Breathing-air-compressors-and-air-quality-analysis

 

Pelastautumiseen tarkoitetut paineilmalaiteet (EEBD)

Tarkastamme, huollamme ja myymme aluksenne EEBD-laitteet. Vuositarkastukset ja tietyt huoltotoimenpiteet pystymme suorittamaan aluksella. Pidempien huoltotoimenpiteiden ajaksi voit tiedustella EEBD-varalaitteita. Näin varmistamme, että aluksen turvallisuustaso pysyy ennallaan myös kaluston huollon ajan.

Emergency-escape-breathing-devices-EEBD

 

Hengitysilmakompressorit ja ilmalaadun testaus

Suoritamme hengitysilmakompressorin ilmanlaadun testaukset. Testauksella varmistetaan että kompressorin tuottama hengitysilma on EN12021-standardin mukaista. Aluksilla olevien hengitysilmakompressorien ilmanlaadun testaus tulee suorittaa vähintään kerran vuodessa. Meiltä saat myös hengitysilmakompressorien huoltopalvelut.

Breathing-air-compressors-and-air-quality-analysis

 

Pelastautumis- ja kemikaalipuvut

Tarkastamme ja myymme miehistön käyttöön tarkoitetut pelastautumis- ja kemikaalipuvut. Aluksilla olevat pelastautumis- ja kemikaalipuvut tulee tarkastaa vähintään kolmen vuoden välein, tai tätä useammin jos puvut ovat yli 10 vuotta vanhoja.

Immersion-suits-and-chemical-suits

 

Pelastusliivit

Tarkastamme, huollamme ja myymme aluksilla käytettävät pelastusliivit. Presto Paloturvallisuus Oy:llä on liikenteen turvallisuusvirasto Trafin hyväksyntä ilmatäytteisten pelastusliivien huolto- ja tarkastustoiminnalle.

Life-jackets

 

Palomiehen varusteet

Presto Marine Service tarkastaa ja myy aluksilla käytettävät palomiehen varusteet. Kauttamme saat kaikki palomiehen varusteet suojavaatetuksesta aina savusukelluslaitteisiin ja sammutusvälineisiin asti. Hoidamme myös varusteiden tarkastukset.

Fireman-gear

Marine Service Solutions

Ajankohtaista

Peltaco Oy:n paloturvallisuuden huoltotoiminnot siirtyvät osaksi Prestoa

Presto Paloturvallisuus Oy on ostanut liiketoimintakaupalla Kuopiossa toimivan Peltaco Oy:n huoltotoiminnot. Tämän liiketoimintakaupan myötä Presto...

Preston asiantuntijan neuvot kotien paloturvaksi

Tiesitkö? Suomessa tapahtuu vuosittain yli 5000 rakennuspaloa, joista lähes 3000 on asuinrakennuksissa. Yleisin syy asuntopaloihin on huolimattomuus...