Presto

Koti / Paloturvaratkaisut / Kiinteistöjen paloturvallisuus

Kiinteistösi paloturvallisuusasiat kerralla kuntoon

Ennakoinnilla paras tuotto ja pienimmät riskit - hanki kiinteistöllesi paloturvaratkaisut asiantuntijalta.

Apua asiantuntijalta

Kartoitukset, huolto- ja asennuspalvelut, alkusammutustuotteet

Paloturvallisuudesta huolehtiminen on tärkeä osa sujuvaa ja häiriötöntä liiketoimintaa, tuotantoa ja työskentelyä. Huolellinen ennakointi ja varautuminen palovahinkoihin sekä niiden seurausten hallintaan on järkevää, koska kustannus suhteessa hyötyyn on tällöin alhainen. Tulipalojen aiheuttamat inhimilliset, aineelliset ja liiketoiminnalliset vahingot saattavat olla mittaamattomia.

Ennakoivalla kunnossapidolla minimoidaan mahdolliset vahingot ja varmistetaan, että laitteistot toimivat hädän hetkellä.

Dokumentointi-huoltopoytakirja-Presto-1

Saat meiltä kaikista huolloista selkeät dokumentit sähköisessä muodossa haluamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

Kiinteistöjen paloturvallisuuspalvelut

Presto_sammutinhuolto

Sammutinhuolto

Sijaintipaikkaansa sopiva ja varmasti toimiva käsisammutin on paloturvallisuuden perusedellytys. Preston paloturva-asentaja tarkastaa kaikki käsisammuttimet mallista riippumatta ja huolehtii, että lain edellyttämät tarkastukset tehdään jatkossakin ajallaan.

Lue lisää
Presto_pikapalopostihuolto

Pikapalopostihuolto

Pikapaloposti kuuluu monien toimitilojen pakolliseen alkusammutuskalustoon. Jotta pikapaloposti toimii aina luotettavasti, pitää se tarkastaa ja koeponnistaa säännöllisesti

Lue lisää
Presto_Vaestonsuojatarkastus

Väestönsuojan tarkastus ja tiiveyskoe

Säännöllinen kunnossapito varmistaa väestönsuojan toimintakunnon. Hyväkään suoja ei pysy kunnossa, jos siitä ei pidetä huolta. Säännöllisesti kunnossapidetty väestönsuoja täyttää jatkuvasti lainsäädännön vaatimukse.

lue lisää
Savunpoistoluukku_tarkastus_Presto

Savunpoistoluukkujen tarkastus ja huolto

Toimivat savunpoistoluukut suojaavat palotilanteissa sekä henkilöihin, irtaimistoon että toimintaan liittyviltä vahingoilta. Savunpoistoluukut on tarkistettava 1-2 kertaa vuodessa ja tilasta sekä savunpoistoluukkujen määrästä riippuen tietty osa niistä on samalla koelaukaistava.

Lue lisää
Sammuturjärjestelmän_tarkastus_Presto

Sammutusjärjestelmien tarkastus ja huolto

Automaattiset kaasusammutusjärjestelmät suojaavat vaativia tiloja tehokkaasti, kun ne pidetään asianmukaisessa kunnossa. Vuositarkastuksessa tarkastetaan sekä sammutuslaitteiston ja eri laukaisumahdollisuuksien että asennettujen hälytysten toimivuus ja hälytyksistä tapahtuviksi suunnitellut toiminnot.

Lue lisää
Presto_poistumisreittimerkinnat

Poistumisreittien tarkastus

Vaaratilanteissa toimitiloissa olevien on löydettävä nopeasti turvaan. Preston asiantuntija tarkastaa, suosittelee ja huolehtii, että lain edellyttämät opasteet ja paloturvamerkinnät ovat riittävät ja oikeissa paikoissa.

Lue lisää

Pyydä tästä tarjous alkusammutuskaluston tai muiden palotuvalaitteiden huollosta.

Kiinteistöjen alkusammutustuotteet

Sammuttimet_Presto

Käsisammuttimet

Oikeilla sammutinvalinnoilla on suuri merkitys sekä rakennustyömaan turvallisuuden varmistamisessa että valmistuvan kohteen paloturvallisuudessa. Autamme sinua valitsemaan kohteeseesi parhaiten sopivat käsisammuttimet ja tarvittaessa myös asennamme ne.

Lue lisää
Pinta-asennettava pikapaloposti-Presto-1x1

Pikapalopostit ja letkukelat

Valitse uudisrakennukseen tai saneerauskohteeseen viranomaisvaatimukset täyttävä pikapalopostikaappi. Pikapaloposti kuuluu kiinteistöihin, joissa oleskelee paljon ihmisiä tai joissa on suuri tulipalon riski. Preston pikapalopostit ovat kevyitä käytää ja niiden huoltaminen on helppoa. 

Lue lisää
Varustepakki-VSS-Presto

Väestösuojan varusteet

Väestönsuoja tulee saada käyttökuntoon 72 tunnin kuluessa. Jotta tämä olisi mahdollista, on suojan varusteiden oltava kunnossa. Saat meiltä väestösuojan varusteet kätevästi. Opastamme sinua halutessasi oikein varusteiden hankinnassa.

LUE LISÄÄ
Opastemerkit_Presto

Opastemerkit

Palovahingon sattuessa riittävä määrä oikein sijoitettuja opastekylttejä auttaa rakennuksessa olevia pelastautumaan ja aloittamaan alkusammutuksen. Autamme sinua valitsemaan kohteessasi tarvittavat opastekyltit ja halutessasi myös asennamme ne.

Lue lisää
Sammutinkaappi_Muovinen_Presto_2020_www_200

Sammutinkaapit

Palovahingon sattuessa näkyvä ja helppokäyttöinen sammutinkaappi auttaa alkusammuttajat nopeasti sammutustöihin. Kaappi suojaa sammuttimia ja pidentää niiden elinkaarta

Lue lisää

Litiumioniakut sammutetaan jäähdyttämällä

Kattava tietopaketti litiumioniakkujen paloturvallisuudesta ja siihen liittyvistä haasteista.

Ajankohtaista

Peltaco Oy:n paloturvallisuuden huoltotoiminnot siirtyvät osaksi Prestoa

Presto Paloturvallisuus Oy on ostanut liiketoimintakaupalla Kuopiossa toimivan Peltaco Oy:n huoltotoiminnot. Tämän liiketoimintakaupan myötä Presto...

Huoli pois! Isännöitsijöille apua taloyhtiöiden paloturvallisuuden hoitoon

Paloturvallisuudesta huolehtiminen on välttämätöntä jokaiselle taloyhtiölle. Ennakointi ja palovahinkoihin varautuminen on järkevää, koska...

Kiinteistöjen uusi sammutinopas 3

Huolehdi kiinteistön paloturvallisuuslaitteista!

Opas sisältää hyödyllistä tietoa kiinteistön alkusammutuskaluston ja -välineiden valinnasta, ylläpidosta ja huollosta - asioista joista jokaisen kiinteistön paloturvallisuudesta vastaavan täytyy huolehtia.