Tulityökärryt

 

Varmista paloturvallisuus tulitöiden aikana

Tulitöiden tekemiseen liittyy aina palovaara. Tämän vuoksi on tärkeää valita oikeat paloturvallisuusvarusteet turvaamaan työpaikkaa.

Valitse oikea tulityösammutin

Jotta vakuutusyhtiöiden vaatimukset täyttyvät, tulee tulityöpaikalla olla vähintään kaksi 43A183BC-teholuokan käsisammutinta (esimerkiksi Presto P6). Toisen käsisammuttimen voi korvata pikapalopostilla tai kahdella 27A144BC-teholuokan sammuttimella.

Presto on kehittänyt avuksesi kaksi erimallista tulityökärryä, joiden avulla sammutuskalusto on helppo ja turvallinen siirtää tulityöpaikan lähelle.


 
Tulityokarry- 6 kg-sammuttimille-Presto-1.jpg

Presto tulityökärry – 2*6 kg sammuttimelle

Pieni ja näppärä tulityökärry säädettävällä kahvalla. Liikkuvassa työssä tämä kärry on helppo nostaa autosta pois ja kuljettaa tulityöpaikalle. Isojen renkaiden ansiosta kärryä on helppo käsitellä. Kärryyn mahtuu kaksi 6 kg sammutinta (min. 43A183BC). Kärryssä on kiinnitysremmit sekä kaksi säilytysputkea, joissa on kätevä kuljettaa sammutuspeitettä ja kuumatyökäsineitä.

Tulityokarry-6 kg-sammuttimille-Presto-2.jpg
Tuotenumero Korkeus Leveys Syvyys Paino
9726 920 mm 490 mm 265 mm 7 kg


Tulityokarry- 12 kg-sammuttimille-Presto-1.jpg

Presto tulityökärry - 2 * 12 kg sammuttimelle

Presto tulityökärry on kompakti ja kestävä kahdelle sammuttimille tarkoitettu tulityökärry. Isot renkaat tekevät sen käsittelystä vaivatonta. Tarvittaessa se voidaan nostaa tukevasta nostokaaresta lähelle kattotulityöpaikkaa. Kärryn mahtuu kaksi 12 kg sammutinta (min. 43A183BC), mutta se soveltuu muillekin malleille. Kärryssä on kiinnitysremmit sekä kaksi säilytysputkea, joissa on kätevä kuljettaa sammutuspeitettä ja kuumatyökäsineitä.

Tulityokarry-12 kg-sammuttimille-Presto-2.jpg
Tuotenumero Korkeus Levelys Syvyys Paino
97250 920 mm 355 mm 560 mm 11 kg


Pyydä tarjous ja  toimitus suoraan rakennustyömaalle!

Käsisammuttimien aakkoset opas


 

Hanki rakennustyömaan alkusammutuskalusto yhdestä paikasta