Tulityökärryt

Tulitöiden tekemiseen liittyy aina palovaara. Tämän vuoksi on tärkeää valita oikeat paloturvallisuusvarusteet turvaamaan tulityöpaikkaa.

Varmista paloturvallisuus tulitöiden aikana

Valitse oikea tulityösammutin

Jotta vakuutusyhtiöiden vaatimukset täyttyvät, tulee tulityöpaikalla olla vähintään kaksi 43A183BC -teholuokan käsisammutinta  - esimerkiksi Presto P6GS. Toisen käsisammuttimen voi korvata pikapalopostilla tai kahdella 27A144BC-teholuokan sammuttimella. Osalla yrityksissä voi olla sisäisissä ohjeissaan vaatimus tehokkaammasta sammuttimesta.

Presto on kehittänyt avuksesi kaksi erimallista tulityökärryä, joiden avulla sammutuskalusto on helppo ja turvallinen siirtää tulityöpaikan lähelle.

 

Presto tulityökärry – 2*6 kg sammuttimelle

 

Pieni ja näppärä tulityökärry säädettävällä kahvalla. Liikkuvassa työssä tämä kärry on helppo nostaa autosta pois ja kuljettaa tulityöpaikalle. Isojen renkaiden ansiosta kärryä on helppo käsitellä. Kärryyn mahtuu kaksi 6 kg sammutinta (min. 43A183BC). Kärryssä on kiinnitysremmit sekä kaksi säilytysputkea, joissa on kätevä kuljettaa sammutuspeitettä ja kuumatyökäsineitä.

Pyydä tarjous

Presto tulityökärry - 2 * 12 kg sammuttimelle

 

Presto tulityökärry on kompakti ja kestävä kahdelle sammuttimille tarkoitettu tulityökärry. Isot renkaat tekevät sen käsittelystä vaivatonta. Tarvittaessa se voidaan nostaa tukevasta nostokaaresta lähelle kattotulityöpaikkaa. Kärryn mahtuu kaksi 12 kg sammutinta (min. 43A183BC), mutta se soveltuu muillekin malleille. Kärryssä on kiinnitysremmit sekä kaksi säilytysputkea, joissa on kätevä kuljettaa sammutuspeitettä ja kuumatyökäsineitä.

Pyydä tarjous

Tietopaketti käsisammuttimien valintaan

Opas sisältää tietoa nykyaikaisten käsisammuttimien palo- ja teholuokista, sammutintyypeistä ja niiden merkinnöistä, huoltoväleistä sekä muista ominaisuuksista - paloturvallisuuden parantamiseksi.

Paloturvavastaavan-opas-käsisammuttimet

Kaikki palvelut kautta maan yhdestä paikasta


TILAUKSET & TARJOUSPYYNNÖT
huolto ja tuotteet

010 3877 200

myynti@presto.fi

Miksi vesisammutin on vastuullisen kiinteistön omistajan valinta?
Vesisammutin korvaa vaahtosammuttimen - PrestoNevo vesisumusammutin

Miksi vesisammutin on vastuullisen kiinteistön omistajan valinta?

16.5.2022 15:02 3 min read
Jauhesammutin vai vaahtosammutin - kumman valitsen?

Jauhesammutin vai vaahtosammutin - kumman valitsen?

12.2.2022 17:41 5 min read
Preston asiantuntijan neuvot kotien paloturvaksi

Preston asiantuntijan neuvot kotien paloturvaksi

14.12.2021 16:56 4 min read