Presto

Koti / Tuotteet / Tulityökärryt

Tulityökärryt

Tulitöiden tekemiseen liittyy aina palovaara. Tämän vuoksi on tärkeää valita oikeat paloturvallisuusvarusteet turvaamaan tulityöpaikkaa.

Varmista paloturvallisuus tulitöiden aikana

Valitse oikea tulityösammutin

Jotta vakuutusyhtiöiden vaatimukset täyttyvät, tulee tulityöpaikalla olla vähintään kaksi 43A183BC -teholuokan käsisammutinta  - esimerkiksi Presto P6GS. Toisen käsisammuttimen voi korvata pikapalopostilla tai kahdella 27A144BC-teholuokan sammuttimella. Osalla yrityksissä voi olla sisäisissä ohjeissaan vaatimus tehokkaammasta sammuttimesta.

Presto on kehittänyt avuksesi kaksi erimallista tulityökärryä, joiden avulla sammutuskalusto on helppo ja turvallinen siirtää tulityöpaikan lähelle.

Presto tulityokarry 6kg sammuttimille

Presto tulityökärry – 2*6 kg sammuttimelle

Pieni ja näppärä tulityökärry säädettävällä kahvalla. Liikkuvassa työssä tämä kärry on helppo nostaa autosta pois ja kuljettaa tulityöpaikalle. Isojen renkaiden ansiosta kärryä on helppo käsitellä. Kärryyn mahtuu kaksi 6 kg sammutinta (min. 43A183BC). Kärryssä on kiinnitysremmit sekä kaksi säilytysputkea, joissa on kätevä kuljettaa sammutuspeitettä ja kuumatyökäsineitä.

 

Pyydä tarjous
Tuotenumero
Korkeus
Leveys
Syvyys
Paino
9726
725 - 1125 mm
490 mm
265 mm
7 kg
Presto tulityökarry 12kg sammuttimille

Presto tulityökärry - 2 * 12 kg sammuttimelle

Presto tulityökärry on kompakti ja kestävä kahdelle sammuttimille tarkoitettu tulityökärry. Isot renkaat tekevät sen käsittelystä vaivatonta. Tarvittaessa se voidaan nostaa tukevasta nostokaaresta lähelle kattotulityöpaikkaa. Kärryn mahtuu kaksi 12 kg sammutinta (min. 43A183BC), mutta se soveltuu muillekin malleille. Kärryssä on kiinnitysremmit sekä kaksi säilytysputkea, joissa on kätevä kuljettaa sammutuspeitettä ja kuumatyökäsineitä.

 

Pyydä tarjous
Tuotenumero
Korkeus
Leveys
Syvyys
Paino
97250
920 mm
355 mm
560 mm
11 kg

Pyydä tarjous ja toimitus suoraan rakennustyömaalle

Paloturvavastaavan-opas-2

Käsisammuttimien aakkoset

Opas sisältää tietoa nykyaikaisten käsisammuttimien palo- ja teholuokista, sammutintyypeistä ja niiden merkinnöistä, huoltoväleistä sekä muista ominaisuuksista - paloturvallisuuden parantamiseksi.

Ajankohtaista

Peltaco Oy:n paloturvallisuuden huoltotoiminnot siirtyvät osaksi Prestoa

Presto Paloturvallisuus Oy on ostanut liiketoimintakaupalla Kuopiossa toimivan Peltaco Oy:n huoltotoiminnot. Tämän liiketoimintakaupan myötä Presto...

Preston asiantuntijan neuvot kotien paloturvaksi

Tiesitkö? Suomessa tapahtuu vuosittain yli 5000 rakennuspaloa, joista lähes 3000 on asuinrakennuksissa. Yleisin syy asuntopaloihin on huolimattomuus...