Verkkokoulutukset ja -kurssit

Kätevät itsenäisesti suoritettavat verkkokurssit perehdyttävät tärkeimpiin turvallisuustaitoihin missä ja milloin vain. Kurssin tilaamisen jälkeen, voit heti aloittaa opiskelun. Verkkokurssin voi suorittaa joustavasti yhdeltä istumalta tai osissa. Verkko-oppimisympäristö tallentaa etenemisesi ja voit jatkaa siitä mihin edellisellä kerralla jäit.

Verkko-opiskelua varten tarvitset vain internet-yhteyden, älylaitteen sekä toimivan äänentoiston. Verkkokurssimme tulee suorittaa loppuun 12 kk sisällä ostosta. Pätevöidy suorittamalla verkkokurssi juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii sijainnista riippummatta. 

Tällä hetkellä meiltä löytyy monipuolinen valikoima ensiapu-, työturvallisuus- ja työsuojeluaiheisia verkkokoulutuksia. Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti, pysy kanavalla ja opiskele ensimmäisenä uudet turvallisuustaidot.

savinglives300-x-300px

Tilaa ryhmäkoulutus

Palvelemme teitä ryhmäkoulutusten tilauksissa ja autamme  kurssivarauksissa. Kysy lisää verkkokurssipaketeista ryhmille.

 010 3877 200

 koulutus@presto.fi

Ohje verkkokurssin suorittamiseen

Tilaa kurssi ja aloita opiskelu saman tien 

Kurssin voi aloittaa heti oston jälkeen. Onnistuneen oston jälkeen, saat vahvistusviestin ja kirjautumistunnukset ohjeineen verkko-oppimisalustalle. 

Pääset oppimisympäristöön internet-yhteydellä varustetulla älylaitteella (esim. tietokone, tabletti tai mobiililaite). Parhaan käyttökokemuksen saat tietokoneella. Erillisiä Latauksia tai asennuksia ei tarvita. Varaa itsellesi myös kuulokkeet tai rauhallinen ympäristö sekä tarkista älylaitteesi äänentoisto.

Suorittaaksesi kurssin, varmista, että älylaitteellasi on uusin versio jostakin seuraavista internet-selaimista: Microsoft Edge, Firefox, Safari tai Chrome. Oppimisalusta tukee heikosti Explorer-selainta, jonka vuoksi sen käyttöä ei suositella. 

Kurssin voi suorittaa yhdeltä istumalta tai opiskella osissa. Edistymisesi tallennetaan järjestelmään. Voit jatkaa opintoja siitä, mihin edellisellä kerralla jäit. Kurssilla on käyttöaikaa 12 kk ostosta, jonka puitteissa se tulee suorittaa loppuun. 

Kun suoritat kaikki verkkokurssin osiot ja lopputentin hyväksytysti, voit heti ladata PDF-todistuksen suorituksestasi. 

Jos sinulla on jo verkkokurssitunnukset, voit jatkaa opiskelua tästä linkistä: Omat kurssit.

Linkki SPR ensiavun verkko-oppimisympäristöön ensiaputodistus.com. Tilausvahvistuksessa löydät osallistumiskoodin, jolla avulla pääset suorittaamaan verkkokurssia.

Tilaa ryhmäkoulutus

Palvelemme teitä ryhmäkoulutusten tilauksissa ja autamme yksittäisissä kurssivarauksissa.

 010 3877 200

 koulutus@presto.fi

savinglives300-x-300px

Pyydä tarjous verkkokoulutuspaketeista ryhmille

Lue lisää koulutuksista

Blogi

Preston Työturvallisuuskoulutus vai Työturvallisuuskortti®koulutus?

Preston Työturvallisuuskoulutus vai Työturvallisuuskortti®koulutus?

11.10.2022 11:19 3 min read