Ratkaisut teollisuuden paloturvallisuushaasteisiin

Varmista tuotannon jatkuvuus - olemme kumppanisi laitoksesi paloturvallisuushaasteissa.

Tuotteet, koulutus, huollot ja tarkastus - koko elinkaaren ajan

 

Olemme teollisuuden turvallisuuskumppani oli kyse sitten pelastustoimen ratkaisuista ja tuotteista tai kiinteistöjen paloturvallisuuslaitteiden kunnossapidosta. Vahvuutemme on vankka osaaminen sekä laaja ja monipuolinen toimittajaverkosto. Olemme kumppanisi tuotteen koko elinkaaren ajan.

Etsimme sinulle oikean tuoteratkaisun, koulutamme sinua käyttämään tuotetta sekä
huollamme ja tarkastamme tuotteet. Oikeat paloturvallisuuslaitevalinnat ja ennakoiva kunnossapito ovat keskeinen osa teollisuuden paloriskienhallintaa. Ennakoimalla riskit pyritään estämään vahingot ja onnettumuudet. Jos onnettomuus kuitenkin tapahtuu, niin oikeilla valinnoilla varmistetaan, että laitteet toimivat ja henkilöstö osaa niitä käyttää.

Teollisuuden tuotteet ja ratkaisut

Ympäristötuotteet ja -ratkaisut

Ympäristövahinkojen ennaltaehkäiseminen on olennainen osa teollisuuslaitosten riskienhallintaa. Lainsäädäntö tarjoaa velvoittavat raamit laitosten toiminnalle. Valitulla toimintatavalla varmistetaan turvallisuustaso - lainsäädännön minimivaatimukset eivät saisi olla valittu maksimitaso.

Saat meiltä kattavasti tuotteet öljyn ja kemikaalien imeytykseen, jätteen ja säiliöiden varastointiin sekä vuotojen keräämiseen.

Autamme sinua haastavissa tilanteissa löytämään oikean imeytys- tai suojausratkaisun.

 • imeytysaineet kemikaalien ja öljyn imeytykseen
 • imeytyspuomiratkaisut vesistöihin
 • turva-altaat ja keräilyastiat valumien hallintaan
 • muut ympäristövahinkojen torjunnassa tarvittavat tuotteet

 

ymparisto-tuotteita-b

Palomiesten varusteet (PPE) ja kemikaalisuojapuvut

Laaja toimittajaverkostomme takaa, että löydämme sinulle takuulla oikeat varusteet. Jos tarvitset erikoisratkaisuja, kerro se meille.

 • kypärät ja alushuput
 • sammutusasut sekä asemapalveluvaatteet
 • kemikaalisuojapuvut
 • käsineet
 • sammutusjalkineet

 

Palomiesten varusteet-b

Kaasumittarit ja kaasumittarihuolto

Saat meiltä laadukkaat Dräger-kaasumittarit. Olemme myös valtuutettu Dräger-kaasumittareiden huoltokumppani.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi, niin etsimme sinulle oikean mittarin ja hoidamme sen vuosihuollon.

 

Kaasumittarit

Pelastautuminen ja poistumisturvallisuus

Kun ilma täyttyy savusta ja myrkyllisistä kaasuista onnettomuustilanteissa, on tilasta pystyttävä poistumaan turvallisesti ja nopeasti. Oikean tyyppiset pelastautumislaitteet ja palohuput takaavat turvallisen poistumisen.

 • Palopakohuput - kun happi riittää
 • Hätäpoistumislaitteet - kun happi tasot tippuvat alas

2020 pelastautumien_saver

Paineilmalaitteet ja -varusteet

Saat kauttamme paloalan ammattilaisten paineilmalaitteet ja -varusteet. Laitteet ovat suorituskykyisiä ja toimivat vaativissakin pelastustehtävissä.

 

web-tuotteet-paineilmalaitteet

Työturvallisuus- ja kemikaaliturvallisuustuotteet vaativiin kohteisiin

Etsimme ratkaisut myös kohteisiin, joissa tarvitaan vaativampia suojaimia. Löydät meiltä suojaimet mm. asbestipurkukohteisiin ja vaarallisten aineiden käsittelyyn.

Kemikaalisuojaukseen toimitamme sekä kemikaalisuojapuvut että kohteeseen soveltuvat kaasumittarit.

 

työturvallisuus-vaativat-kohteet

Paloturvallisuuskaapit

Älä tee kompromisseja varastoidessasi vaarallisia aineita. Autamme sinua valitsemaan oikein mitoitetun paloturvakaapin. Valikoimissamme on erittäin laadukkaita tuotevaihtoehtoja, joita pystymme varustamaan tarpeittesi mukaan.

 

web-tuotteet-paloturvakaappi

Teollisuuskiinteistöjen paloturvallisuuspalvelut

Sammutinhuolto

Sijaintipaikkaansa sopiva ja varmasti toimiva käsisammutin on paloturvallisuuden perusedellytys. Preston paloturva-asentaja tarkastaa kaikki käsisammuttimet mallista riippumatta ja huolehtii, että lain edellyttämät tarkastukset tehdään jatkossakin ajallaan.

 

Pikapalopostihuolto

Pikapaloposti kuuluu monien toimitilojen pakolliseen alkusammutuskalustoon. Jotta pikapaloposti toimii aina luotettavasti, pitää se tarkastaa ja koeponnistaa säännöllisesti

 

Väestönsuojan tarkastus ja tiiveyskoe

Säännöllinen kunnossapito varmistaa väestönsuojan toimintakunnon. Hyväkään suoja ei pysy kunnossa, jos siitä ei pidetä huolta. Säännöllisesti kunnossapidetty väestönsuoja täyttää jatkuvasti lainsäädännön vaatimukset.

 

Savunpoistoluukkujen tarkastus ja huolto

Toimivat savunpoistoluukut suojaavat palotilanteissa sekä henkilöihin, irtaimistoon että toimintaan liittyviltä vahingoilta. Savunpoistoluukut on tarkistettava 1-2 kertaa vuodessa ja tilasta sekä savunpoistoluukkujen määrästä riippuen tietty osa niistä on samalla koelaukaistava.

 

Sammutusjärjestelmien tarkastus ja huolto

Automaattiset kaasusammutusjärjestelmät suojaavat vaativia tiloja tehokkaasti, kun ne pidetään asianmukaisessa kunnossa. Vuositarkastuksessa tarkastetaan sekä sammutuslaitteiston ja eri laukaisumahdollisuuksien että asennettujen hälytysten toimivuus ja hälytyksistä tapahtuviksi suunnitellut toiminnot.

Poistumisreittien tarkastus

Vaaratilanteissa toimitiloissa olevien on löydettävä nopeasti turvaan. Preston asiantuntija tarkastaa, suosittelee ja huolehtii, että lain edellyttämät opasteet ja paloturvamerkinnät ovat riittävät ja oikeissa paikoissa.

 

Kaikki palvelut yhdestä paikasta

TILAUKSET & TARJOUSPYYNNÖT

 010 3877 200

 myynti@presto.fi

 

presto-palvelee

Teollisuuden alkusammutustuotteet

Käsisammuttimet

Oikeilla sammutinvalinnoilla on suuri merkitys sekä rakennustyömaan turvallisuuden varmistamisessa että valmistuvan kohteen paloturvallisuudessa. Autamme sinua valitsemaan kohteeseesi parhaiten sopivat käsisammuttimet ja tarvittaessa myös asennamme ne.

 

Opastemerkit

Palovahingon sattuessa riittävä määrä oikein sijoitettuja opastekylttejä auttaa rakennuksessa olevia pelastautumaan ja aloittamaan alkusammutuksen. Autamme sinua valitsemaan kohteessasi tarvittavat opastekyltit ja halutessasi myös asennamme ne.

 

Sammutinkaapit

Palovahingon sattuessa näkyvä ja helppokäyttöinen sammutinkaappi auttaa alkusammuttajat nopeasti sammutustöihin. Kaappi suojaa sammuttimia ja pidentää niiden elinkaarta.

 

Pikapalopostit ja letkukelat

Valitse uudisrakennukseen tai saneerauskohteeseen viranomaisvaatimukset täyttävä pikapalopostikaappi. Pikapaloposti kuuluu kiinteistöihin, joissa oleskelee paljon ihmisiä tai joissa on suuri tulipalon riski. Preston pikapalopostit ovat kevyitä käytää ja niiden huoltaminen on helppoa. 

 

Autamme oikean tuotteen valinnassa

Haluatko opastusta tilaasi sopivan tuotteen valintaan? Soita 010 3877 200 tai laita viesti asiantuntijallemme myynti@presto.fi

“Vastaan mielelläni paloturvallisuuskysymyksiin. Palvelen kaikkia asiakkaita ja tilaukset sekä tarjoukset hoidan aina nopeasti.”
Marjo
Myyntipalvelu – tarjoukset ja tilaukset
“Ota yhteyttä, kun tarvitset tarjouksen tai haluat jättää tilauksesi. Palvelen asiakkaita hyvällä sykkeellä ja suurella innolla.”
Petri
Myyntipalvelu – tarjoukset ja tilaukset
“Olen erikoistunut palvelemaan pelastuslaitoksia ja teollisuutta. Kaasumittarit ja ympäristötuotteet ovat myös ominta aluettani.”
Joni
Myyntipalvelu – tarjoukset ja tilaukset

Litiumioniakut sammutetaan jäähdyttämällä

Kattava tietopaketti litiumioniakkujen paloturvallisuudesta ja siihen liittyvistä haasteista.

 • Pikapaloposteihin liittyvä keskeisin lainsäädäntö
 • Pikapalopostien valinta - tuotevaihtoehdot erilaisiin tarpeisiin
 • Pikapalopostien suunnittelu ja hankinta  

opas-litiumakkupalot
Arvioi riskit ennalta – pelastussuunnitelma voi pelastaa henkiä

Arvioi riskit ennalta – pelastussuunnitelma voi pelastaa henkiä

31.12.2023 23:45 4 min read
Arvottu Presto-vesisammutin löysi kodin Vantaalta
Presto_ vesisammutin_arvonta

Arvottu Presto-vesisammutin löysi kodin Vantaalta

2.12.2022 14:52 3 min read
Miksi vesisammutin on vastuullisen kiinteistön omistajan valinta?

Miksi vesisammutin on vastuullisen kiinteistön omistajan valinta?

16.5.2022 15:02 3 min read

Huolehdi kiinteistön paloturvallisuuslaitteista!

Opas sisältää hyödyllistä tietoa kiinteistön alkusammutuskaluston ja -välineiden valinnasta, ylläpidosta ja huollosta - asioista joista jokaisen kiinteistön paloturvallisuudesta vastaavan täytyy huolehtia.

 

opas-paloturvallisuuslaitteet-ja-huolto