Presto

Koti / Paloturvaratkaisut / Teollisuuden paloturvaratkaisut

Ratkaisut teollisuuden paloturvallisuushaasteisiin

Varmista tuotannon jatkuvuus - olemme kumppanisi laitoksesi paloturvallisuushaasteissa.

Tuotteet, koulutus, huollot ja tarkastus - koko elinkaaren ajan

Olemme teollisuuden turvallisuuskumppani oli kyse sitten pelastustoimen ratkaisuista ja tuotteista tai kiinteistöjen paloturvallisuuslaitteiden kunnossapidosta. Vahvuutemme on vankka osaaminen sekä laaja ja monipuolinen toimittajaverkosto. Olemme kumppanisi tuotteen koko elinkaaren ajan.

Etsimme sinulle oikean tuoteratkaisun, koulutamme sinua käyttämään tuotetta sekä
huollamme ja tarkastamme tuotteet. Oikeat paloturvallisuuslaitevalinnat ja ennakoiva kunnossapito ovat keskeinen osa teollisuuden paloriskienhallintaa. Ennakoimalla riskit pyritään estämään vahingot ja onnettumuudet. Jos onnettomuus kuitenkin tapahtuu, niin oikeilla valinnoilla varmistetaan, että laitteet toimivat ja henkilöstö osaa niitä käyttää.

Teollisuuden tuotteet ja ratkaisut

ymparistotuotteet_imeytystuotteet_Presto

Ympäristötuotteet ja -ratkaisut

Ympäristövahinkojen ennaltaehkäiseminen on olennainen osa teollisuuslaitosten riskienhallintaa. Lainsäädäntö tarjoaa velvoittavat raamit laitosten toiminnalle. Valitulla toimintatavalla varmistetaan turvallisuustaso - lainsäädännön minimivaatimukset eivät saisi olla valittu maksimitaso.

Saat meiltä kattavasti tuotteet öljyn ja kemikaalien imeytykseen, jätteen ja säiliöiden varastointiin sekä vuotojen keräämiseen.

Autamme sinua haastavissa tilanteissa löytämään oikean imeytys- tai suojausratkaisun.

 • imeytysaineet kemikaalien ja öljyn imeytykseen
 • imeytyspuomiratkaisut vesistöihin
 • turva-altaat ja keräilyastiat valumien hallintaan
 • muut ympäristövahinkojen torjunnassa tarvittavat tuotteet

 

Palomiesten varusteet_pRSTO

Palomiesten varusteet (PPE) ja kemikaalisuojapuvut

Laaja toimittajaverkostomme takaa, että löydämme sinulle takuulla oikeat varusteet. Jos tarvitset erikoisratkaisuja, kerro se meille.

 • kypärät ja alushuput
 • sammutusasut sekä asemapalveluvaatteet
 • kemikaalisuojapuvut
 • käsineet
 • sammutusjalkineet
Kaasumittarit_Presto

Kaasumittarit ja kaasumittarihuolto

Saat meiltä laadukkaat Dräger-kaasumittarit. Olemme myös valtuutettu Dräger-kaasumittareiden huoltokumppani.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi, niin etsimme sinulle oikean mittarin ja hoidamme sen vuosihuollon.

Dräger_saver_presto

Pelastautuminen ja poistumisturvallisuus

Kun ilma täyttyy savusta ja myrkyllisistä kaasuista onnettomuustilanteissa, on tilasta pystyttävä poistumaan turvallisesti ja nopeasti. Oikean tyyppiset pelastautumislaitteet ja palohuput takaavat turvallisen poistumisen.

 • Palopakohuput - kun happi riittää
 • Hätäpoistumislaitteet - kun happi tasot tippuvat alas
Paineilmalaite_uusi

Paineilmalaitteet ja -varusteet

Saat kauttamme paloalan ammattilaisten paineilmalaitteet ja -varusteet. Laitteet ovat suorituskykyisiä ja toimivat vaativissakin pelastustehtävissä.

Työturvallisuustuotteet-Presto

Työturvallisuus- ja kemikaaliturvallisuustuotteet vaativiin kohteisiin

Etsimme ratkaisut myös kohteisiin, joissa tarvitaan vaativampia suojaimia. Löydät meiltä suojaimet mm. asbestipurkukohteisiin ja vaarallisten aineiden käsittelyyn.

Kemikaalisuojaukseen toimitamme sekä kemikaalisuojapuvut että kohteeseen soveltuvat kaasumittarit.

2020 paloturvaappi-150

Paloturvallisuuskaapit

Älä tee kompromisseja varastoidessasi vaarallisia aineita. Autamme sinua valitsemaan oikein mitoitetun paloturvakaapin. Valikoimissamme on erittäin laadukkaita tuotevaihtoehtoja, joita pystymme varustamaan tarpeittesi mukaan.

Pyydä tarjous teollisuuden ratkaisuista, palveluista tai tuotteista

Teollisuuskiinteistöjen paloturvallisuuspalvelut

Presto_sammutinhuolto

Sammutinhuolto

Sijaintipaikkaansa sopiva ja varmasti toimiva käsisammutin on paloturvallisuuden perusedellytys. Preston paloturva-asentaja tarkastaa kaikki käsisammuttimet mallista riippumatta ja huolehtii, että lain edellyttämät tarkastukset tehdään jatkossakin ajallaan.

 

Lue lisää
Presto_pikapalopostihuolto

Pikapalopostihuolto

Pikapaloposti kuuluu monien toimitilojen pakolliseen alkusammutuskalustoon. Jotta pikapaloposti toimii aina luotettavasti, pitää se tarkastaa ja koeponnistaa säännöllisesti.

 

Lue lisää
Presto_Vaestonsuojatarkastus

Väestönsuojan tarkastus ja tiiveyskoe

Säännöllinen kunnossapito varmistaa väestönsuojan toimintakunnon. Hyväkään suoja ei pysy kunnossa, jos siitä ei pidetä huolta. Säännöllisesti kunnossapidetty väestönsuoja täyttää jatkuvasti lainsäädännön vaatimukset.

 

Lue lisää
savunpoistoluukkujen-tarkastus_ja_huolto_presto

Savunpoistoluukkujen tarkastus ja huolto

Toimivat savunpoistoluukut suojaavat palotilanteissa sekä henkilöihin, irtaimistoon että toimintaan liittyviltä vahingoilta. Savunpoistoluukut on tarkistettava 1-2 kertaa vuodessa ja tilasta sekä savunpoistoluukkujen määrästä riippuen tietty osa niistä on samalla koelaukaistava.

 

Lue lisää
sammutusjärjestelmien_huolto_Presto

Sammutusjärjestelmien tarkastus ja huolto

Automaattiset kaasusammutusjärjestelmät suojaavat vaativia tiloja tehokkaasti, kun ne pidetään asianmukaisessa kunnossa. Vuositarkastuksessa tarkastetaan sekä sammutuslaitteiston ja eri laukaisumahdollisuuksien että asennettujen hälytysten toimivuus ja hälytyksistä tapahtuviksi suunnitellut toiminnot.

 

Lue lisää
Presto_poistumisreittimerkinnat

Poistumisreittien tarkastus

Vaaratilanteissa toimitiloissa olevien on löydettävä nopeasti turvaan. Preston asiantuntija tarkastaa, suosittelee ja huolehtii, että lain edellyttämät opasteet ja paloturvamerkinnät ovat riittävät ja oikeissa paikoissa.

 

Lue lisää

Teollisuuden alkusammutustuotteet

Presto-Palosammuttimet

Käsisammuttimet

Oikeilla sammutinvalinnoilla on suuri merkitys sekä rakennustyömaan turvallisuuden varmistamisessa että valmistuvan kohteen paloturvallisuudessa. Autamme sinua valitsemaan kohteeseesi parhaiten sopivat käsisammuttimet ja tarvittaessa myös asennamme ne.

 

Lue lisää
Opastemerkinnäat_Presto

Opastemerkinnät

Palovahingon sattuessa riittävä määrä oikein sijoitettuja opastekylttejä auttaa rakennuksessa olevia pelastautumaan ja aloittamaan alkusammutuksen. Autamme sinua valitsemaan kohteessasi tarvittavat opastekyltit ja halutessasi myös asennamme ne.

 

Lue lisää
Sammutinkaappi_Muovinen_Presto

Sammutinkaapit

Palovahingon sattuessa näkyvä ja helppokäyttöinen sammutinkaappi auttaa alkusammuttajat nopeasti sammutustöihin. Kaappi suojaa sammuttimia ja pidentää niiden elinkaarta.

 

Lue lisää
pikapaloposti_presto

Pikapalopostit ja vaihtokelat

Valitse uudisrakennukseen tai saneerauskohteeseen viranomaisvaatimukset täyttävä pikapalopostikaappi. Pikapaloposti kuuluu kiinteistöihin, joissa oleskelee paljon ihmisiä tai joissa on suuri tulipalon riski. Preston pikapalopostit ovat kevyitä käytää ja niiden huoltaminen on helppoa.

 

Lue lisää