Presto

Koti / Tuotteet / Pikapaloposti

Pikapalopostit 

Pikapaloposti on tehokas alkusammutusväline A-palojen sammuttamiseen kohteissa, joissa tarvitaan runsaasti sammutetta.

Presto pikapalopostit täyttävät kaikki viranomaisvaatimukset

Presto-pikapalopostit ovat CE-merkittyjä (EN 671-1:2012) ja rakennustuotedirektiivin 305/2011 mukaisia. Tuotteet valmistetaan omalla tehtaallamme Ruotsin Gnosjössa.

LVI-suunnittelijat löytävät Preston pikapalopostit BIM-mallinnettuina MagiCloud-kirjastosta. Tämä nopeuttaa suunnittelutyötä merkittävästi, kun tuotteita voi selata ja poimia MagiCAD-käyttöön suoraan verkosta.

Stabilo-huomioväri-kumioitu
VALITSE LETKUTYYPPI KÄYTTÖTARKOITUKSEN MUKAAN

Letkut

Pikapalopostien letku kannatta valita käyttöympäristön mukaan. Letkujen materiaalit, pituus ja värit vaihtelevat.
Huomiovärinen letku voi olla esimerkiksi oikea vaihtoehto kohteisiin, joissa letkun erottuminen ympäristöstä on tärkeää. Autamme sinua valitsemaan oikean ratkaisun.

Lue lisää
pikapaloposti_vaihtokela_presto
VAIHTOEHTO, KUN KAAPPI ON KUNNOSSA

Vaihtokela

Vaihtokela on kustannustehokas ratkaisu silloin, kun kohteessa oleva pikapalopostikaappi on hyväkuntoinen, mutta sen sisällä oleva pikapalopostikela on huonossa kunnossa. Vaihtokelakonseptissa hyväkuntoinen kaappi jätetään paikalleen ja kuluneen kelan tilallee vaihdetaan uusi Presto-vaihtokela.

Lue lisää
Vaihtokaappi
KAAPIN VAIHTO ILMAN LVI-ASENTAJAA

Vaihtokaappi - asennus ilman putkitöitä

Vaihtokaappi voidaan asentaa vanhan huonokuntoisen kaapin tilalle ilman LVI-asentajaa mikäli sulkuventtiili on kunnossa. Vanha kela sekä kaappi irrotetaan, uuden kaapin takalevy irrotetaan ja uusi kaappi voidaan asentaa paikalleen ilman putkitöitä.

Pyydä tarjous
Pikapalposti-pesukäyttöön_PRESTO
ERIKOISMALLI PESUKÄYTTÖÖN

Letkukela pesukäyttöön

Pikapalopostia käytetään usein myös pesuun ja huuhteluun. Tällaisessa käytössä oikean letkumateriaalin valinta parantaa käytettävyyttä ja työturvallisuutta.
Suosittelemme letkumateriaaliksi uutta kumipäällysteistä/huomiovälistä Stabilo®-letkua. Tämä letkumateriaali on kevyttä ja kestävää. Huomiovärinsä ansiosta lattialla oleva letku näkyy hyvin ja parantaa näin työturvallisuutta.

Pyydä tarjous
Pikapalopostit-tarvikkeet_presto
KÄYTTÖÄ HELPOTTAMAAN

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Kattava valikoima tarvikkeita ja lisävarusteita pikapaloposteihin.

Lue lisää

Asiakaskohtaiset ratkaisut

Pikapalopostin valintaopas tarjoaa suunnittelijalle ja urakoitsijalle hyödyllisiä tietoja ja työkaluja.

MagiCloud

LVI-suunnittelijat löytävät Preston pikapalopostit BIM-mallinnettuina MagiCloud-kirjastosta. Tämä nopeuttaa suunnittelutyötä merkittävästi, kun tuotteita voi selata ja poimia MagiCAD-käyttöön suoraan verkosta.

Pyydä tästä tarjous pikapaloposteista tai muista alkusammutustuotteista.

Ajankohtaista

Huoli pois! Isännöitsijöille apua taloyhtiöiden paloturvallisuuden hoitoon

Paloturvallisuudesta huolehtiminen on välttämätöntä jokaiselle taloyhtiölle. Ennakointi ja palovahinkoihin varautuminen on järkevää, koska...

Vuoden 2020 kiinnostavimmat paloturvallisuusteemat

Yritysten olosuhteet ja toimintaympäristö muuttuvat joka tunti - tulipaloja syttyy ja onnettomuuksia tapahtuu. Joka tunti me Prestolla teemme jotain...

Kiinteistöjen uusi sammutinopas 3

Huolehdi kiinteistön paloturvallisuuslaitteista!

Opas sisältää hyödyllistä tietoa kiinteistön alkusammutuskaluston ja -välineiden valinnasta, ylläpidosta ja huollosta - asioista joista jokaisen kiinteistön paloturvallisuudesta vastaavan täytyy huolehtia.