Presto pikapalopostit palontorjuntaan

Pikapalopostit ovat osa kiinteistön alkusammutuskalustoa. Ne soveltuvat erityisesti kiinteistöihin, joissa oleskelee paljon ihmisiä, joissa on paljon helposti syttyvää materiaalia tai joissa on suuri riski tulipalon syttymiselle. Näitä kiinteistöjä ovat esimerkiksi hotellit, sairaalat, koulut, teollisuuskiinteistöt ja tehtaat.

 

Lataa pikapalopostiesite tästä

 

Presto pikapalopostit täyttävät kaikki viranomaisvaatimukset. Ne ovat CE-merkittyjä (EN 671-1:2012) ja rakennustuotedirektiivin 305/2011 mukaisia. Kaikki Presto pikapalopostit valmistetaan Ruotsissa. 

LVI-suunnittelijat löytävät Preston pikapalopostit BIM-mallinnettuina MagiCloud-kirjastosta. Tämä nopeuttaa suunnittelutyötä merkittävästi, kun tuotteita voi selata ja poimia MagiCAD-käyttöön suoraan verkosta. 

 

pikapaloposti-vaihtokela

Vaihtokela

Vaihtokela on kustannustehokas ratkaisu silloin, kun kohteessa oleva pikapalopostikaappi on hyväkuntoinen, mutta sen sisällä oleva pikapalopostikela on huonossa kunnossa.

Vaihtokelakonseptissa hyväkuntoinen kappi jätetään paikalleen ja kuuneen kelan tilatte vaihdetaan uusi Presto-vaihtokela.


Vaihtokaappi - asennus ilman putkitöitäVaihtokaappi.jpg

Vaihtokaappi voidaan asentaa vanhan huonokuntoisen kaapin tilalle ilman LVI-asentajaa mikäli sulkuventtiili on kunnossa. Vanha kela sekä kaappi irrotetaan, uuden kaapin takalevy irrotetaan ja uusi kaappi voidaan asentaa paikalleen ilman putkitöitä.


 

Pikapaloposti pesukäyttöön.pngLetkukela pesukäyttöön

Pikapalopostia käytetään usein myös pesuun ja huuhteluun. Tällaisessa käytössä oikean letkumateriaalin valinta parantaa käytettävyyttä ja työturvallisuutta.

Suosittelemme letkumateriaaliksi uutta kumipäällysteistä/huomiovälistä Stabilo®-letkua. Tämä letkumateriaali on kevyttä ja kestävää. Huomiovärinsä ansiosta lattialla oleva letku näkyy hyvin ja parantaa näin työturvallisuutta.

 


 

Presto_letkukrry_5.jpgLetkukärry

Preston laajaan tuotevalikoimaan kuuluu myös useita erilaisia letkukeloja ja letkukärryjä.


Presto pikapalopostikaappien varit

Asiakaskohtaiset ratkaisut

Preston laajasta pikapalopostivalikoimasta löytyy oikea tuote jokaiseen käyttökohteeseen. Oman tuotantomme ansiosta voimme valmistaa asiakkaalle räätälöityjä pikapaloposteja.

Voit tilata kaapit myös toiveittesi mukaan RAL-väriskaalan väreistä. Perusvärinä kaapeissa on valkoinen (RAL 9010).

 

 
Pyydä tarjous