Presto koulutus - valitse omasi

Tarjoamme monipuolisia turvallisuus-, kortti- ja pätevyyskoulutuksia yrityksille, yhteisöille sekä yksityisille henkilöille.  Kaikille avoimia koulutuksia järjestetään yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomen. Yrityskohtaisissa koulutuksissa ei ole maantieteellisiä rajoja – tarvittaessa koulutamme myös ulkomailla. 

koulutus_presto_k-1

Mikä koulutus on sinulle ajankohtainen tänään? 

Katso koko koulutustarjonta →

korttikoulutuskuva

Preston turvallisuuskortit

Sähköturvallisuuskortti sekä työturvallisuuskoulutus ovat eniten kysyttäjä koulutuksiamme. Työturvallisuus on tärkeää jokaisella työpaikalla ja siksi suosittelemme, että sinunkin taskusta löytyy yksi tai useampi työturvakortti. Preston omat koulutukset ovat itsenäisesti verkossa suoritettavia.

Tarjonnassamme on myös TTK:n työturvallisuuskortti koulutukset webinaareina joka arkipäivä ja lähikoulutuksina ympäri Suomen.

Katso lisää korttikoulutuksia >>

Alkusammutuskoulutus

Jos tulipalo syttyy, alkusammutus on ehdottomasti hallittava. Alkusammutuskoulutuksessa opit sekä ehkäisemään että vähentämään merkittävästi tulipalon aiheuttamia vahinkoja. Koulutuksessa on kattava teoriaosuus ja paljon käytännön sammutusharjoituksia.

Katso koulutustarjonta ja löydä juuri sinulle sopiva koulutus >>>

alkusammutus_jauhe
New call-to-action
Tulityö_koulutus

Tulityökortti

Tulityökorttikoulutus on tärkeä jokaiselle tulitöitä tekevälle. Opit välttämään vaaratilanteita sekä onnettomuuksia, kun työskentelet tulen kanssa. Tulityö voi levitä hallitsemattomasti. Tulityökurssi opettaa sinut huomioimaan riskejä ja parantamaan työturvallisuutta. Ymmärrät miten voit välttyä vahingoilta. Suomessa tulityöpätevyyden saa tai uusii vuosittain jopa 70 000 henkilöä.

Etsi aikatauluusi sopiva tulityökorttikoulutus >>>

TYÖPAIKOILLA  MUISTETTAVA AINA –
työturvallisuus ja työturvallisuuskortti ®

Työturvallisuuskeskuksen työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot turvallisesta toiminnasta työpaikoilla, työympäristön vaarojen tunnistamisesta, työsuojelunyhteistoiminnasta, kuormitustekijöistä ja riskien arvioinnista. Koulutuksen käynyt henkilö tietää perehdytyksen ja työnopastuksen merkityksen sekä toimimisen hätä- tai onnettomuustilanteessa. Koulutuksen tavoite on antaa osallistujalle valmiudet toimia turvallisesti työssään. Suomen suurimpana työturvallisuuskouluttajana tarjonnastamme löydät TTK:n Työturvallisuuskortti® koulutukset webinaareina joka päivä ja lähikoulutuksina ympäri Suomen.

Löydä työturvallisuuskoulutus täältä >>>

työturvallisuus_tkkkorttikoulutus
enisapu_koulutus

Opi ensiaputaidot ja suorita ensiapukurssit

Ensiapu on loukkaantuneelle tai sairauskohtauksen saaneelle välittömästi annettava fyysinen tai psyykkinen apu. Tavoite on estää vammojen paheneminen ja uusien vammojen syntyminen. Meillä jokaisella on velvollisuus auttaa ja antaa apua taitojemme mukaan. 

Koulutustarjonnasta löydät yleisimmät ensiapukoulutukset, kuten SPR ensiavun koulutusohjelman mukaiset hätäensiapukurssi, ensiavun peruskurssi EA1, laaja 2-päiväinen ensiapukoulutus EA2 ja 8 sekä 4 tunnin ensiapukoulutukset.

Suomen ensiapukoulutus toteuttaa ensiapukursseja lähi- ja etäopetuksessa sekä verkkokoulutuksina. Useille sopii esimerkiksi ajasta ja paikasta riippumaton ensiapukurssi netissä.

Valitse itsellesi paras ensiapukurssi >>>

TOIMI NÄIN

1. Mieti millaista koulutusta haet

Mikä koulutus on sinulle tärkeintä juuri nyt? Haluatko kehittää itseäsi vai tarvitsetko täsmäkoulutusta? Valinta on sinun. 

2. Missä haluat osallistua koulutukseen?

Tehtäväsi on päättää osallistutko lähikoulutukseen, etäkoulutukseen vai opiskeletko itsenäisesti internetissä, kun sinulle parhaiten sopii.

3. Mikä ajankohta sopii opiskeluun?

Valitse koulutuskalenterista itsellesi sopivin ajankohta opiskeluun. Verkkokoulutuksia voit suorittaa oman aikataulusi mukaan. 

4. Ilmoittaudu koulutukseen

Kun olet valinnut aiheen, paikan ja ajan, voit ilmoittautua koulutukseen. Klikkaa Ilmoittaudu-painiketta!

5. Varausvahvistus sisältää tarkemmat tiedot

Varauskalenterimme on aina ajan tasalla: kun ilmoittaudut koulutukseen ja saat vahvistuksen, olet varmistanut koulutuspaikan itsellesi. Saat sähköpostiisi tarkemmat tiedot koulutuksesta. 

6. Koulutus alkaa

Ennen koulutuksen alkua saat ohjeistuksen mahdollisesti tarvittavista välineistä. Tervetuloa koulutukseen!

7. Saat laskun koulutuksesta

Lasku koulutuksesta toimitetaan koulutuksen jälkeen, ellet maksanut koulutusta jo varauksen yhteydessä esimerkiksi luottokortilla.
Mikäli koulutuksesta myönnetään kortti tai todistus, toimitetaan se sinulle hyväksytysti suoritetun koulutuksen jälkeen 2-4 viikon kuluessa. Kun varaat koulutuksen presto.fi-sivujen kautta, lasku tulee aina Suomen Ensiapukoulutukselta, vaikka koulutuksen järjestäisi jokin toinen Preston koulutusyritys.

New call-to-action

Preston koulutusorganisaatiot

Koulutusten järjestäjinä ovat Preston omat koulutusorganisaatiot: Suomen Ensiapukoulutus, Alertum ja Uudenmaan Koulutuskeskus. Preston sivulta löydät kaikki koulutukset, joita järjestämme eri puolilla Suomea sekä internetissä. Kun varaat koulutuksen Preston sivujen kautta, saat tilausvahvistuksen ja laskun Suomen Ensiapukoulutukselta. 

Tutustu kattavaan koulutustarjontaan >>

seak-alertum-koulutus_1000px_final

Suomen Ensiapukoulutus on Suomen suurin ensiapukouluttaja, jonka tarjonnasta löytyy erilaisia ensiapukoulutuksia (mm. viralliset SPR:n koulutusohjelman mukaiset koulutukset) sekä kattava valikoima työsuojelukoulutuksia. 
Alertum on Suomen johtava työturvallisuuskouluttaja, jonka tarjonta keskittyy laaja-alaisesti turvallisuuskoulutuksiin, kuten työ-, palo-, sähkö- ja liikenneturvallisuuteen sekä erilaisiin kone- ja laiteturvallisuuskoulutuksiin sekä nostotyöskentelyyn.
Uudenmaan Koulutuskeskuksen valikoimaan kuuluvat keskeisimmät lupa- ja korttikoulutukset sekä kattava valikoima yrityskohtaisia koulutuksia.