Presto koulutus - valitse omasi

Tarjoamme monipuolisia, ensiapu-, turvallisuus-, kortti- ja pätevyyskoulutuksia yrityksille, yhteisöille sekä yksityisille henkilöille.  Kaikille avoimia koulutuksia järjestetään yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomen. Yrityskohtaisissa koulutuksissa ei ole maantieteellisiä rajoja. 

koulutus_presto_k-1

Monipuoliset koulutusmuodot, mikä sopii sinulle?

Tilaa ryhmäkoulutus

Palvelemme teitä ryhmäkoulutusten tilauksissa ja autamme yksittäisissä kurssivarauksissa.

 010 3877 200

koulutus@presto.fi

Poimintoja koulutustarjonnastamme

Valikoimastamme löydät meidän omat ensiapu- ja hätäensiapukoulutukset: Ensiavun peruskurssi 16h, Hätäensiapukurssi 8h, Hätäensiapukurssi 4h ja alakohtaisen Sähkötyön hätäensiapukurssin 4h ja Lasten hätäensiapukurssin 4h. Koulutukset toteutetaan yhteistyössä Suomen Ensiapukoulutuksen kanssa lähi-, etäopetuksessa sekä verkkokoulutuksina.

Sähköturvallisuuskortti SFS 6002 sekä Preston Työturvallisuuskoulutus ovat eniten kysyttäjä koulutuksiamme. Työturvallisuus on tärkeää jokaisella työpaikalla ja siksi suosittelemme, että sinunkin taskusta löytyy yksi tai useampi työturvakortti. Preston omat koulutukset ovat itsenäisesti verkkokurssina suoritettavia. Löydät tarjonnastamme myös Työturvallisuuskeskuksen (TTK) Työturvallisuuskortti® -koulutuksen lähes päivittäin etänä webinaarina ja yli 30 paikkakunnalla lähikoulutuksena läpi Suomen. Valikoimassa myös 4 tunnin kertauskoulutus, mikäli korttipätevyytesi on vielä voimassa!

Tulityökorttikoulutus on tärkeä jokaiselle tulitöitä tekevälle. Tulityökurssi opettaa sinut huomioimaan riskejä ja parantamaan työturvallisuutta. Ymmärrät miten voit välttyä vahingoilta. Suomessa tulityöpätevyyden saa tai uusii vuosittain jopa 70 000 henkilöä.

Työsuojelukoulutuksemme tukevat työhön, työympäristöön, työoloihin sekä henkilöstöön liittyvää toimintaa ja hyvinvointia. Koulutuksien sisällöstä vastaavat Suomen parhaat työsuojeluasiantuntijat.

Ilmoittaudu avoimelle kurssille täällä →

Ensiapu-Ja-alkusammutuskoulutus
ryhmäkoulutus1920px
Ensiapu elvytys

Opi ensiaputaidot ja suorita ensiapukurssit

Ensiapu on loukkaantuneelle tai sairauskohtauksen saaneelle välittömästi annettava fyysinen tai psyykkinen apu. Tavoite on estää vammojen paheneminen ja uusien vammojen syntyminen. Meillä jokaisella on velvollisuus auttaa ja antaa apua taitojemme mukaan. 

Koulutustarjonnasta löydät SPR ensiavun koulutusohjelmien mukaiset sertifioidut ensiapukurssit, kuten perinteinen SPR Ensiapukurssi EA 1® (16 t), ensiaputaitoja syventävä SPR Ensiapukurssi EA 2® (8 t), sekä hätäensiapukurssit SPR Hätäensiapukurssi 4 t® ja SPR Hätäensiapukurssi 8 t®. 

Lisäksi valikoimastamme löydät meidän omat ensiapu- ja hätäensiapukoulutukset: Ensiavun peruskurssi 16h, Hätäensiapukurssi 8h, Hätäensiapukurssi 4h ja alakohtaisen Sähkötyön hätäensiapukurssin 4h. Koulutukset toteutetaan yhteistyössä Suomen Ensiapukoulutuksen kanssa lähi-, etäopetuksessa sekä verkkokoulutuksina.

 

paloturvallisuus palo-ovi

Paloturvallisuutta edistävät kurssit

Paloturvallisuuskoulutukset ovat olennainen osa yritysten ja yhteisöjen turvallisuusstrategiaa. Koulutuksen tarkoituksena on varmistaa, että henkilökunta osaa toimia oikein tulipalon sattuessa sekä ehkäistä syttymissyitä.

Paloturvallisuuskoulutuksessa käydään läpi erilaisia paloturvallisuuteen liittyviä aiheita, kuten paloturvallisuusmääräykset sekä paloturvallisuuden ylläpitäminen työpaikalla. Koulutuksiin sisältyy käytännön harjoituksia, joissa harjoitellaan mm. oikeanlaisten sammutusvälineiden käyttöä ja evakuointia. Koulutuksessa korostetaan myös ennaltaehkäisevää työtä, kuten tulipalojen syttymisen riskien tunnistamista sekä säännöllisten turvallisuustarkastusten tekemistä.

Löydät valikoimastamme tutut tulityökortti- ja alkusammutuskoulutukset. Tilauskoulutukset on räätälöitävissä yrityksen ja henkilöstön tarpeiden mukaisiksi.

työturvallisuuskoulutus | työturvallisuuskortti | työturvallisuus

Pätevyys on osoitus ammattitaidosta 

Presto järjestää työelämän yleisimpiä korttikoulutuksia. Korttikoulutus on välttämätön esimerkiksi henkilöille, joiden työtehtävät vaativat turvallisuuskäytäntöjen osaamista. 

Valikoimassamme mm. työturvallisuuskortti-, tulityökortti- , trukkikortti- ja sähkötyöturvallisuuskorttikoulutukset. Korttikoulutusten päämääränä on todistaa kortinhaltijan pätevyys toimia tehtävässä, jota on viranomaisten tai auktorisoitujen tahojen toimesta säädelty. Koulutuksista ansaitsee pätevyyden tai kortin, joka on osoitus osaamisesta.

Osallistu lähikoulutuksiin tai sijainnista riippumattomiin webinaarikoulutuksiin koulutuskalenteristamme. Tarjoamme koulutusaiheista myös räätälöityjä ryhmäkoulutuksia tilauksesta!

verkkokoulutukset

Verkkokoulutukset - opiskele uutta 24/7

Verkkokurssin suoritat missä ja milloin vain oman aikataulusi mukaan. Voit opiskella kurssin yhdeltä istumalta tai suorittaa osissa. Meiltä löytyy kattava jatkuvasti laajeneva tarjonta. Tilaa kurssi ja aloita opiskelu samantien. 

 

jännitetyökoulutus presto

Sähköturvallisuuskoulutukset ammattilaisille

Sähköturvallisuuden tärkeys korostuu, kun on olemassa riski sähköiskusta, sähköpalosta tai valokaaresta. Tarkka suunnittelu, riskien ennakoiminen ja oikeat työskentelymenetelmät auttavat luomaan turvallisen työympäristön. Sähköturvallisuus koskee erityisesti sähköalan ammattilaisia, jotka päivittäin työskentelevät ja valvovat toimintaa jännitteisissä laitteistoissa tai niiden läheisyydessä. Kaikille sähköalan ammattilaisille on tarjottava asianmukaista sähkötyöturvallisuuskoulutusta.

Kouluttautuminen on oiva tapa lisätä työturvallisuutta sähkötöissä. SFS 6002 -standardin mukaisen Sähkötyöturvallisuuskortin voit opiskella meillä lähi-, webinaari- ja verkkokoulutuksessa. Tutustu valikoimaan ja valitse itsellesi sopivin tapa kouluttautua.

Työsuojelupäällikön peruskurssi - työterveys -presto.fi

Työsuojelun yhteistoiminta työpaikalla

Työsuojelutoimet tukevat terveellistä, turvallista ja reilua työtä yhteisellä työpaikalla. Työskenteletkö työsuojeluasioiden parissa? Oli roolisi sitten johtaja, lähiesihenkilö, työsuojelupäällikkö, työsuojeluvaltuutettu tai työsuojeluasiamies — meiltä löydät tarpeisiisi sopivan työsuojelukoulutuksen.

Suomen parhaat työsuojeluasiantuntijat vastaavat koulutuksiemme sisällöstä. Koulutuspolkumme on suunniteltu tarjoamaan kattavaa perustietoa, joka soveltuu kaikille työsuojeluasioita käsitteleville henkilöille. Valikoimassa on lisäksi syventävää jatkokoulutusta vaativampiin työsuojelutehtäviin sekä verkkokursseja, jotka sopivat kaikille tehtävänkuvasta riippumatta.

Kursseillamme tutustutaan työsuojelun käynnisttämiseen, kehittämiseen, velvoitteisiin, riskienhallintaan sekä työsuojeluvastuiden jakautumiseen.

Infektiovaarallisten aineiden kuljetus

Vaarallisten aineiden käsittely maalla merellä ja ilmassa

Vaarallisten aineiden (VAK) koulutustarjonta tarjoaa vankkaa teoreettista ja käytännön osaamista VAK-kuljetuksista ja käsittelystä maalla, merellä ja ilmassa. Koulutuksissa perehdytään päivitettyyn tietoon alan kehityssuunnista sekä viranomaismääräysten muutoksista. Vaaralliset aineet vaativat erityistä osaamista ja asiantuntemusta niiden kemikaaliturvallisessa käsittelyssä. Koulutusaiheet vastaavat vaarallisten aineiden turvalliseen käsittelyyn, pakkaamiseen, kuljettamiseen, tilapäiseen säilyttämiseen ja varastointiin liittyviin kysymyksiin.

kuljettajan työhyvinvointikoulutus 1200x800

Olisiko aika päivittää ammattipätevyys?

Kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyskoulutuksen tavoitteena on tarjota kuljetusalan ammattilaisille säännöllistä koulutusta, joka vahvistaa heidän ammattitaitoaan ja parantaa työturvallisuutta.

Jatkokoulutusohjelmaan kuuluu 35 tuntia opetusta viiden vuoden aikana. Käytännössä tämän voi jakaa viidelle vähintään 7 tunnin kestoiselle koulutuspäivälle. Ennakoiva ajo on ainoa kaikille pakollinen koulutus ammattipätevyydessä. Loput koulutukset voi valita ja suorittaa vapaasti omien tarpeiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Presto tarjoaa ammattikuljettajille jatkokoulutusta pätevyyden ylläpitämiseksi. Laaja koulutustarjontamme mahdollistaa pätevyyden päivittämisen keskitetysti meillä. Suorita koulutukset lähiopetuksessa, etänä webinaarina tai itsenäisesti verkossa. Tarjoamme myös tilauskoulutuksia ryhmille!

Ilmoittaudu avoimiin koulutuksiimme 

Katso koko koulutustarjonta →

Toimi näin, kun etsit sopivaa koulutusta koulutuskalenterista

1. Mieti millaista koulutusta haet

Mikä koulutus on sinulle tärkeintä juuri nyt? Haluatko kehittää itseäsi vai tarvitsetko täsmäkoulutusta? Valinta on sinun. 

2. Missä haluat osallistua koulutukseen?

Tehtäväsi on päättää osallistutko lähikoulutukseen, etäkoulutukseen vai opiskeletko itsenäisesti internetissä, kun sinulle parhaiten sopii.

3. Mikä ajankohta sopii opiskeluun?

Valitse koulutuskalenterista itsellesi sopivin ajankohta opiskeluun. Verkkokoulutuksia voit suorittaa oman aikataulusi mukaan. 

4. Ilmoittaudu koulutukseen

Kun olet valinnut aiheen, paikan ja ajan, voit ilmoittautua koulutukseen. Klikkaa Ilmoittaudu-painiketta!

5. Varausvahvistus sisältää tarkemmat tiedot

Varauskalenterimme on aina ajan tasalla: kun ilmoittaudut koulutukseen ja saat vahvistuksen, olet varmistanut koulutuspaikan itsellesi. Saat sähköpostiisi tarkemmat tiedot koulutuksesta. 

6. Koulutus alkaa

Ennen koulutuksen alkua saat ohjeistuksen mahdollisesti tarvittavista välineistä. Tervetuloa koulutukseen!

7. Saat laskun koulutuksesta

Lasku koulutuksesta toimitetaan koulutuksen jälkeen, ellet maksanut koulutusta jo varauksen yhteydessä esimerkiksi luottokortilla.
Mikäli koulutuksesta myönnetään kortti tai todistus, toimitetaan se sinulle hyväksytysti suoritetun koulutuksen jälkeen 4-6 viikon kuluessa. Kun varaat koulutuksen presto.fi-sivujen kautta, lasku tulee aina Suomen Ensiapukoulutukselta, vaikka koulutuksen järjestäisi jokin toinen Preston koulutusyritys.

savinglives300-x-300px

Preston koulutusorganisaatiot

Koulutusten järjestäjinä ovat Preston omat koulutusorganisaatiot: Suomen Ensiapukoulutus ja Alertum. Preston sivulta löydät kaikki koulutukset, joita järjestämme eri puolilla Suomea sekä internetissä. Kun varaat koulutuksen Preston sivujen kautta, saat tilausvahvistuksen ja laskun Suomen Ensiapukoulutukselta. 

Avoimille kursseille voit ilmoittautua helposti >>

Suomen Ensiapukoulutus on Suomen suurin ensiapukouluttaja, jonka tarjonnasta löytyy erilaisia ensiapukoulutuksia (mm. viralliset SPR:n koulutusohjelman mukaiset koulutukset) sekä kattava valikoima työsuojelukoulutuksia. 
Alertum on Suomen johtava työturvallisuuskouluttaja, jonka tarjonta keskittyy laaja-alaisesti turvallisuuskoulutuksiin, kuten työ-, palo-, sähkö- ja liikenneturvallisuuteen sekä erilaisiin kone- ja laiteturvallisuuskoulutuksiin sekä nostotyöskentelyyn.