Työturvallisuuskoulutus

Preston Työturvallisuuskoulutus antaa työntekijälle perustiedot turvallisesta toiminnasta työpaikoilla, työsuojelusta, vaarojen tunnistamisesta työympäristössä, riskien arvioinnista sekä kuormitustekijöistä. Koulutuksen käynyt henkilö hahmottaa perehdytyksen ja työnopastuksen merkityksen sekä tietää kuinka tulee toimia hätä- tai onnettomuustilanteessa. Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle motivaatio ja valmiudet toimia työssään turvallisesti kaikki sidosryhmät huomioiden.

Presto's Occupational Safety Training Online Couse is also available in English!

Preston kehittämä Työturvallisuuskoulutus on kokonaan verkkokoulutuksena suoritettava. Huomioithan, että kaikki yritykset eivät hyväksy kokonaan verkossa suoritettavaa työturvallisuuskoulutusta. Kattavasta valikoimastamme löydät myös TTK Työturvallisuuskortti® -koulutukset lähi- ja webinaarikoulutuksena.

Palvelemme sinua
ryhmäkoulutusten tilauksissa

TILAUKSET & TARJOUSPYYNNÖT
 
 010 3877 200
riskit

Kurssin kuvaus 

Preston Työturvallisuuskoulutus sopii kaikille alasta riippumatta. Se on kehitetty vastaamaan työpaikkojen sidosryhmien odotuksia sekä yleisiä standardeja, jotka on huomioitu koulutuksen sisällössä. Preston kehittämä työturvallisuuskoulutus suoritetaan kokonaan verkossa. Työturvallisuuskoulutuksen ovat kehittäneet turvallisuuden- ja työsuojelunasiantuntijat.

Koulutusisältö on erittäin laaja. Opiskelun voi jakaa itselleen sopiviin osiin. Kurssin voi välillä keskeyttää ja jatkaa myöhemmin samasta kohdasta. Verkkokurssin materiaali sisältää kuvia, tekstiä, ääntä sekä aiheeseen liittyviä kysymyksiä ja välitenttejä. Sähköisen todistuksen voit ladata järjestelmästä heti suorituksen päätteeksi. Halutessasi voit tilata myös erillisen muovikortin, joka toimitetaan postitse kotiisi noin kuukauden kuluessa kurssin hyväksytystä suorituksesta. Kortti on voimassa viisi (5) vuotta.

Tarkistathan verkkokoulutuksen soveltuvuuden työpaikallasi. Työturvallisuuskoulutus verkkokurssista ei saa kuljettajan jatkokoulutuksen ammattipätevyysmerkintää. Työmaalle pääsyä hallinnoiva taho tai tilaaja saattaa edellyttää työskentelyn ehdoksi TTK:n Työturvallisuuskortti®  -koulutusta, josta on mahdollista saada myös ammattipätevyysmerkintä. Tarjonnassamme on TTK:n Työturvallisuuskortti® -koulutukset webinaareina joka arkipäivä ja lähikoulutuksina ympäri Suomen.

Presto-Tyoturvallisuuskoulutus

Koulutuksen kesto

Noin neljä-kuusi (4–6)  tuntia, yksilöllisen suoritusnopeuden mukaisesti. 

Verkkokurssi tulee suorittaa 12 kk sisään ostosta.

Pätevyys

5 vuotta. 

Hinta

68 € + alv 24%

Verkkokurssin suorittaminen

Sähköpostiisi saapuu oston jälkeen tilausvahvistus. Tilausvahvistuksessa on tunnukset ja linkki verkko-oppimisympäristöön. Kurssin suorittamiseen tarvitset vain älylaitteen ja internet yhteyden. Varmista, että laitteessasi toimivat äänet.

Verkkokurssin voi suorittaa yhdeltä istumalta tai opiskella osissa.

Ammattipätevyys

Verkkokoulutuksesta ei myönnetä ammattipätevyysmerkintäpäivää.

Koulutuksen sisältö

Turvallisuuskulttuurin merkitys
 • Turvallisuuskulttuuri
 • Turvallisuushavainnot
 • Työtapaturmat
 • Nolla-ajattelun periaate
Yhteinen työpaikka
 • Yhteisen työpaikan toimijat
 • Yhteisen työpaikan vastuut
 • Vastuut omalla työpaikalla
Työsuojelun yhteistoiminta
 • Työsuojeluhenkilöt
 • Työterveyshuolto
 • Työsuojelun valvonta
 • Perehdyttäminen ja työnopastus
Riskien arviointi
 • Riskienarvioinnin prosessi
 • Riskiä pienentävät toimenpiteet
 • Turvallisen työn suunnittelu
Vaaratekijät
 • Liukastuminen, kompastuminen ja putoaminen
 • Koneet ja nostotyöt
 • Kemialliset ja biologiset vaarat
 • Fysikaaliset vaarat
 • Työympäristö ja ilmanlaatu
Kuormitustekijät
 • Fyysinen kuormitus
 • Psykososiaalinen kuormitus
 • Ergonomia
 • Päihteet ja työkyky
Onnettomuus- ja hätätilanteet
 • Toiminta onnettomuustilanteessa
 • Sairauskohtaukset
 • Elvytys ja sydäniskurin käyttö
 • Hätäilmoituksen tekeminen
 • Pelastautuminen ja paloturvallisuus
Työturvallisuuskortti®
Työmaalle pääsyä hallinnoiva taho tai tilaaja saattaa edellyttää työskentelyn ehdoksi TTK:n Työturvallisuuskorttia.
Katso tiedot täältä
Occupational Safety Training
Preston työturvallisuuskoulutus saatavilla myös englanniksi! | Presto's Occupational Safety Training Online Couse is also available in English!
Read more
Riskien Arviointi -verkkokurssi
Hanki osaaminen riskien arviointiin omaan tahtiin verkokoulutuksessa.
Katso tiedot täältä

Lisätietoa koulutuksesta

Osta ja aloita opiskelu heti

Työturvallisuuskoulutus verkossa antaa perustiedot työntekijälle turvallisesta toiminnasta yhteisillä työpaikoilla, työsuojelun yhteistoiminnasta, työympäristön vaarojen tunnistamisesta, kuormitustekijöistä ja riskien arvioinnista. Koulutuksen käynyt henkilö ymmärtää myös perehdytyksen ja työnopastuksen merkityksen sekä toimimisen hätä- tai onnettomuustilanteessa. Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle valmiudet toimia työssään turvallisesti relevantit sidosryhmät huomioiden sekä motivoida työntekijää huomioimaan turvallisuus työssään.

Preston kehittämä Työturvallisuuskoulutus sopii kaikille alasta riippumatta. Se on kehitetty vastaamaan yhteisten työpaikkojen sidosryhmien odotuksia ja standardeja, jotka ovat huomioitu koulutuksen sisällössä. Koulutus on laadittu yhdessä turvallisuus- ja työsuojeluasiantuntijoiden kanssa.

Koulutus toteutetaan kokonaisuudessaan verkkokoulutuksena, jonka voit suorittaa osissa tai kerralla missä vain ja milloin vain sinulle sopii. Työturvallisuuskoulutus sisältää teoriaa sekä aiheisiin liittyviä tehtäviä ja välitenttejä, joilla opittua testataan ja taitoja syvennetään.

Preston työturvallisuuskoulutus vai TTK:n Työturvallisuuskortti®?

Preston työturvallisuuskoulutus verkossa on uusi, ajasta ja paikasta riippumaton, edullinen ja vaivaton tapa oppia työturvallisuuden ja -suojelun perusteet työpaikalla. Koulutus soveltuu kaikille toimialoille kehittäen jokaisen työntekijän turvallisuusosaamista. Työturvallisuuskoulutuksen ovat laatineet turvallisuus- ja työsuojeluasiantuntijat. Laatijoilla on monialaista kokemusta niin työsuojelusta ja yritysturvallisuudesta kuin myös turvallisuuden kouluttamisesta yrityksille ja yhteisöille.

Työturvallisuuskeskuksen (TTK) rekisteröimä Työturvallisuuskortti® on puolestaan saanut vakiintuneen jalansijan suomalaisessa työelämässä. Huomioithan että työmaalle pääsyä hallinnoiva taho tai tilaaja saattaa edellyttää työskentelyn ehdoksi TTK:n Työturvallisuuskorttikoulutusta, joka tulee suorittaa lähi- tai webinaaritoteutuksena. Tällöin verkkokoulutus pätevyys ei ole riittävä näissä tehtävissä työskentelyyn. Valikoimastamme löytyy myös TTK:n Työturvallisuuskortti® -koulutus ja Työturvallisuuskortin kertauskoulutus. Ilmoittaudu mukaan koulutushaustamme.

Näin osallistut verkkokurssille

Kurssin voi aloittaa heti oston jälkeen. Onnistuneen oston jälkeen saat vahvistusviestin ja kirjautumistunnukset ohjeineen verkko-oppimisalustalle. 

Pääset oppimisympäristöön internet-yhteydellä varustetulla älylaitteella (esim. tietokone, tabletti tai mobiililaite). Erillisiä Latauksia tai asennuksia ei tarvita. Suorittaaksesi kurssin, varmista, että älylaitteellasi on uusin versio jostakin seuraavista internet-selaimista: Microsoft Edge, Firefox, Safari tai Chrome. Oppimisalusta tukee heikosti Explorer-selainta, jonka vuoksi sen käyttö ei suositella.

Kurssin voi suorittaa yhdeltä istumalta tai opiskella osissa. Edistymisesi tallennetaan järjestelmään. Voit jatkaa opintoja siitä, mihin edellisellä kerralla jäit. Kurssilla on käyttöaikaa 12 kk ostosta, jonka puitteissa se tulee suorittaa loppuun. Kun suoritat kaikki verkkokurssin osiot ja lopputentin hyväksytysti, saat Preston Työturvallisuuskoulutuksesta pätevyyden voimaan 5 vuodeksi. Kortti toimitetaan postitse koulutuksen jälkeen. 

Jos sinulla on jo verkkokurssitunnukset, voit jatkaa opiskelua tästä linkistä: Omat kurssit.

Pyydä tarjous työturvallisuus -verkkokoulutuspaketeista ryhmille

 
Valitse ryhmällesi
sopivin koulutusmuoto
VERKKOKURSSI
 

 

Verkkokoulutuspaketeilla koulutat näppärästi useat toimipisteet turvallisuusosaamiseen. Jokainen yksilö voi suorittaa koulutuksen juuri silloin, kun se parhaiten hänelle soveltuu. Jos yrityksesi tarvitsee työturvallisuuskoulutuskortteja kymmenille tai sadoille ihmisille, myyntitiimimme auttaa mielellään löytämään sopivan ratkaisun. Pyydä tarjous ja tilaa ryhmäkoulutus soittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia. Aloitetaan suunnittelu yhdessä!

Hinta 15 henkilön verkkokoulutuspaketille: 575 €/ryhmä 

Muovinen kortti on tilattavissa erikseen (10 €/osallistuja)

 010 3877 200

 koulutus@presto.fi

ryhmäkoulutus1920px
Lue lisää koulutuksista

Blogi

Preston Työturvallisuuskoulutus vai Työturvallisuuskortti®koulutus?

Preston Työturvallisuuskoulutus vai Työturvallisuuskortti®koulutus?

11.10.2022 11:19 3 min read

Ota yhteyttä

Palvelemme teitä ryhmäkoulutusten tilauksissa ja autamme yksittäisissä kurssivarauksissa. 

 010 326 7712

 koulutus@presto.fi

savinglives300-x-300px

Pyydä tarjous ryhmäkoulutuksesta