Presto

Koti / Paloturvaratkaisut / Rakentamisen paloturvaratkaisut

Laita rakennustyömaan paloturvallisuusasiat kerralla kuntoon

Hanki rakentamisen paloturvaratkaisut asiantuntijalta

Alkusammutustuotteet, asennuspalvelu ja apua ostamiseen

Varmista rakennustyömaan ja valmistuvan rakennuksen paloturvallisuus helposti, nopeasti ja taloudellisesti. Anna paikallisesti palvelevan alkusammutuksen asiantuntijan hoitaa asiat kerralla kuntoon. Säästät aikaa ja vaivaa, ja voit olla varma siitä että valitsemasi ratkaisu on kohteeseen sopiva.

 

Kätevästi ja nopeasti yhdestä paikasta

Alkusammutustuotteet - työmaalle sekä valmistuvaan rakennukseen / saneerauskohteeseen
Asennuspalvelu - sammuttimille ja opastekylteille halutessasi
Apua ostamiseen - asiantuntijamme auttavat sinua valinnoissa. 
 

Kartoitamme tilanteen tarvittaessa paikan päällä, ehdotamme sopivat vaihtoehdot perusteluineen, toimitamme tuotteet nopeasti ja tarvittaessa myös asennamme ne. Lisäksi tarjoamme työmaapäällikölle hyödyllistä tietoa paloturvallisuutta parantavista tuotteista, toimintatavoista ja vastuista.

Litiumioniakut sammutetaan jäähdyttämällä

Lataa Litiumakku ja akkupalot -opas.

Alkusammutustuotteet rakennusurakoihin

Presto-Palosammuttimet-b

Etsitkö käsisammuttimia?

Oikeilla sammutinvalinnoilla on suuri merkitys sekä rakennustyömaan turvallisuuden varmistamisessa että valmistuvan kohteen paloturvallisuudessa. Autamme sinun kohteeseesi parhaiten sopivien käsisammuttimien valinnassa ja tarvittaessa myös asennamme ne.

 

Lue lisää
Kombiskåp

Etsitkö pikapalopostikaappia tai letkukelaa?

Valitse uudisrakennukseen tai saneerauskohteeseen viranomaisvaatimukset täyttävä pikapalopostikaappi. Pikapaloposti kuuluu kiinteistöihin, joissa oleskelee paljon ihmisiä tai joissa on suuri tulipalon riski. Preston pikapaloposteja on kevyt käytää ja niiden huoltaminen on helppoa.

 

Lue lisää
Tulityokarry-12kg-sammuttimille-Presto-1c

Etsitkö tulityökärryjä?

Rakennustyön aikana tehtävien tulitöiden turvallisuuden varmistaminen helpottuu, kun sammuttimet tuodaan tukevan tulityökärryn avulla kipinöitä tai liekkejä tuottavan työpisteen viereen. Pidä kohteessasi riittävä määrä tulityökärryjä helposti käyttöön otettavissa.

Lue lisää
Opaste_insertti-b

Etsitkö opasteita tai turvakylttejä?

Palovahingon sattuessa riittävä määrä oikein sijoitettuja opastekylttejä auttaa rakennuksessa olevia pelastautumaan ja aloittamaan alkusammutuksen. Autamme sinun kohteeseesi tarvittavien opastekylttien valinnassa ja tarvittaessa myös asennamme ne.

 

Lue lisää
Varustepakki-VSS-Presto

Tarvitsetko väestönsuojan varusteita?

Toimitamme västönsuojan varusteet ja tarvikkeet  sekä uusiin että saneerauskohteisiin.   LUE LISÄÄ
Sammutinkaappi_Muovinen_Presto_2020_www_200

Etsitkö sammutinkaappeja?

Palovahingon sattuessa näkyvä ja helppokäyttöinen sammutinkaappi auttaa alkusammuttajat nopeasti sammutustöihin. Kaappi suojaa sammuttimia ja pidentää niiden elinkaarta.

 

Lue lisää
Kiinteistön alkusammutustuoteopas

Valmistuvan rakennuksen alkusammutustuoteopas

Kiinteistön alkusammutustuoteopas Valmistuvan uudisrakennuksen alkusammutustuotteiden valinta on hyödyllinen tietopaketti erityisesti rakennusliikkeille.

Ajankohtaista

Peltaco Oy:n paloturvallisuuden huoltotoiminnot siirtyvät osaksi Prestoa

Presto Paloturvallisuus Oy on ostanut liiketoimintakaupalla Kuopiossa toimivan Peltaco Oy:n huoltotoiminnot. Tämän liiketoimintakaupan myötä Presto...

Preston asiantuntijan neuvot kotien paloturvaksi

Tiesitkö? Suomessa tapahtuu vuosittain yli 5000 rakennuspaloa, joista lähes 3000 on asuinrakennuksissa. Yleisin syy asuntopaloihin on huolimattomuus...