Vaaralliset aineet – käsittely, kuljetus, varastointi ja turvallisuuskoulutus

 

Vaarallisten aineiden turvallisuuskoulutukset sekä asiantuntijapalvelut

Preston uusi asiantuntijapalvelu tuo vahvaa teorian sekä käytännön osaamista vaarallisten aineiden käsittelyyn ja kemikaaliturvallisuuteen. Asiantuntija osaa tulkita ja soveltaa usein vaikeaselkoisia määräyksiä oikealla tavalla ja siten tehdä toiminnasta eri osapuolten ja ympäristön kannalta mahdollisimman vähäriskistä. 

Asiakas saa aina ajantasaisen tiedon alan yleisistä kehityssuunnista ja viranomaisvaatimusten muutoksista sekä palvelua erilaisissa kemikaalien käsittelyn turvallisuutta koskevissa ongelmissa. Palvelemme vaarallisia aineita työssään tarvitsevia asiakkaita ympäri valtakuntaa. Lisäksi järjestämme turvallisuuskoulutuksia Suomessa sekä maan rajojen ulkopuolella.

Keskeisimmät palvelumme vaarallisia aineita työssään tarvitseville:

  • Käsittelyyn ja kuljetuksiin liittyvät koulutukset
  • Kemikaaliturvallisuuteen liittyvät koulutukset
  • Pakkaaminen ja lähettäminen
  • Kemikaalien varoitusmerkit
  • Käyttöturvallisuustiedotteet ja käännökset
  • Luparajojen ja vaatimusten selvitykset
  • Käytön opastaminen
  • Asiantuntijapalvelut

Turvallisuuskoulutukset henkilöstölle

Jokaisen vaarallisten aineiden kanssa tekemisissä olevan organisaation kannattaa kouluttaa henkilöstöään säännöllisesti. Näin varmistetaan lakisääteisten velvoitteiden täyttymisen lisäksi se, että päivittäinen työskentely on laadukasta, luotettavaa ja asiantuntevaa. Toiminta on tehokasta, kun asiat osataan tehdä ensimmäisellä kerralla oikein. Säännöllinen kouluttaminen on myös ensiluokkainen henkilöstön sitouttaja ja organisaation myönteisen mielikuvan rakentaja.

Tarjoamme kattavan valikoiman tasokkaita, monipuolisia ja käytännönläheisiä vaarallisten aineiden käsittelyyn ja kuljetukseen sekä kemikaaliturvallisuuteen liittyviä koulutuksia

Katso koulutustarjontaamme →

Turvallisuusneuvonantajakoulutus VAK-ADR

Lue aiheeseeen liittyvä yritysuutinen

Yrityskauppa laajentaa Preston palvelutarjontaa vaarallisten aineiden kuljetuksiin ja käsittelyyn
Presto on ostanut vaarallisten aineiden kuljetusten, varastoinnin ja kemikaaliturvallisuuden erikoisosaajan liiketoiminnan.

Yrityskauppa laajentaa Preston palvelutarjontaa vaarallisten aineiden kuljetuksiin ja käsittelyyn

2.10.2023 8:55 3 min read