tarjousapuri
Helpotimme arkeasi

Ostoapuri pikapalopostien vaivattomaan tarjouspyyntöön

Ostoapurista saat tarjouksen tuotteista tai palveluista helposti ja nopeasti. Kerää tarvitsemasi tuotteet tarjouskoriin ja saat tuota pikaa tarjouksen sähköpostiisi. Toimitamme tilaamasi tuotteet ja palvelut sovitussa aikataulussa heti tarjouksen hyväksymisen jälkeen. Helppoa ja vaivatonta. Voit tarkastella tarjouskorisi sisältöä klikkaamalla oheista tarjouskori-kuvaketta.

Toimi näin

 

Lisää tarjouspyyntöön

Kun löydät haluamasi tuotteen tai palvelun, klikkaa Lisää tarjouspyyntöön -painikeeseen. Valintasi avautuu uuteen ikkunaan.

Valitse malli ja lukumäärä

Ikkunassa on lisätietoa tuotteesta. Jos tuotteesta on variaatioita, valitse haluamasi malli. Ilmoita myös toivomasi kappalemäärä. Klikkaa lopuksi Lisää tarjouspyyntöön tai Peruuta-painiketta.

Tarkastele tarjouskoriasi

Sivun oikeaan laitaan ilmestyy tarjouskorisi sisältö. Siellä voit vielä lisätä tai vähentää tuotteiden määrää tai poistaa tuotteita kokonaan listalta.  Kun kaikki toivomasi tuotteet ovat listalla, klikkaa Pyydä tarjous -painiketta tai Jatka ostoksia -painiketta. 

Täytä lomake

Täytä tietosi ja mahdolliset lisätiedot viestikenttään. Lähetä lomake klikkaamalla Pyydä tarjous -painiketta. Saat automaattisen vahvistuksen tarjouspyynnöstäsi. Tarjouspyyntösi käsitellään pikaisesti. Voimme myös olla yhteydessä mikäli tarvitsemme jotain lisätarkennuksia.

TARJOUSKORI