Helpotusta isännöitsijän arkeen – Preston kattavat palvelut

1 min lukuaika
26.1.2023

Presto auttaa selättämään isännöitsijän arjen haasteita

Isännöitsijä, helpotimme arkeasi! Kokosimme yhteen paikkaan kaikki hallinnoimiesi asuinkiinteistöjen tarvitsemat tuotteet ja palvelut. Kattavista valikoimistamme löytyvät paloturvallisuus- ja turvallisuustuotteet, väestönsuojan kunnossapito ja tarvikkeet sekä monipuoliset huoltopalvelut.

Selätä arjen haasteet!

Olemme havainneet, että isännöitsijällä on monia arjen haasteita. Tyypillisimpiä ovat loputon kiire, alati kasvava työmäärä ja rahojen riittäminen nousevien kustannusten maailmassa. Myös jatkuvat muutokset esimerkiksi viranomaisvaatimuksissa sekä tiedon puute lain ja asetusten määräyksistä saattavat kuulostaa tutulta. Me voimme auttaa sinua selättämään useimmat arjen haasteet.

Kuusi syytä valita Presto

Isännöitsijän vastuulla on huolehtia kiinteistöstä, hallita kuluja ja tehdä kustannustehokkaita päätöksiä. Kulut pysyvät parhaiten hallinnassa pitkäjänteisellä suunnittelulla osaavan kumppanin kanssa. Listasimme kuusi painavaa syytä miksi sinun kannattaa valita kumppaniksi Presto. 1) Meillä on pitkä, peräti 50 vuotinen kokemus alalta. 2) Organisaatiomme kasvaa jatkuvasti. 3) Tuotelinjaamme kehitetään huomioimalla asiakastarpeet. 4) Saat koulutusorganisaatioistamme tarvittavat pätevyyskoulutukset. 5) Säästät aikaa ja rahaa keskittämällä hankintasi meille. 6) Palvelemme ympäri Suomea – aina lähellä sinua. Toimipisteet 9 paikkakunnalla.

Helpota arkeasi hankkimalla kiinteistöjen kaikki palvelut ja tuotteet vaivattomasti. Ota kumppaniksi Presto!

Katso palvelumme taloyhtiöille ja isännöitsijöille >>>