Pelastussuunnitelma avaimet käteen -palveluna

1 min lukuaika
20.12.2022

Pelastussuunnitelma_palveluna_Presto_1200x630

 

Pelastussuunnitelma vaivattomasti Avaimet käteen -palveluna

Pelastussuunnitelma on kiinteistön lakisääteinen turvallisuusasiakirja. Lainsäädäntö velvoittaa sekä asuinkiinteistöjä ja työpaikkakiinteistöjä laatimaan pelastussuunnitelman. Tehty suunnitelma on pidettävä ajan tasalla ja siitä on viestittävä asukkaille tai rakennuksessa toimiville.

Suunnitelmalla varmistetaan asukkaiden ja rakennusten käyttäjien turvallinen asumis- ja toimintaympäristö. Pelastussuunnitelma antaa tietoa siitä, miten tulipaloja ja muita vaaratilanteita ehkäistään. Siitä selviää myös, miten rakennusta käytetään turvallisesti sekä toimitaan oikein vaaratilanteissa.

Vuosien varrella olemme huomanneet, että pelastussuunnitelma puuttuu monilta kiinteistöillä kokonaan tai jos se on laadittu, sitä ei ole päivitetty aikoihin, jopa vuosiin. Halusimme vastata tähän haasteeseen. Saat Prestolta nyt sähköisen, valmiiksi tehdyn, helposti päivitettävän ja jaettavan pelastussuunnitelman Avaimet käteen -palveluna.

Aloitamme pelastussuunnitelman tekemisen aina paikan päällä, juuri kyseisen kiinteistön riskeihin tutustuen ja ne suunnitelmassa huomioiden. Taltioimme pelastussuunnitelmasi verkkopalveluumme, josta voit jakaa sen vaivattomasti kaikille kiinteistön asukkaille tai toimijoille.

Lue lisää palvelustamme ja pyydä tarjous >>>