Presto on ostanut Kouvolasta Sammutinhuolto Santtu Aitalan

1 min lukuaika
10.10.2023

Presto on ostanut Kymenlaaksossa Kouvola-Kotka-Hamina alueella toimivan Sammutinhuolto Santtu Aitala Oy:n. Lokakuun alussa ostetussa yrityksessä työskentelee seitsemän henkilöä ja liikevaihto vuonna 2022 oli noin 680 000 euroa. Yrityskauppa on osa Preston strategiaa kasvaa ja tarjota asiakkailleen monipuolisia turvallisuuspalveluita entistä laajemmalla alueella.

Presto Santtu Aitala kesk.-169

Sammutinhuolto Santtu Aitala Oy on perustettu 2007. Yrityksen palveluksessa on yrittäjän lisäksi viisi paloturva-asentajaa sekä laskuttaja. Yrityksen kasvu on ollut vahvaa erityisesti kahtena viimeisenä toimintavuotena. Syynä tähän on ollut pitkälti maailman tilanteesta johtuva väestönsuojien merkittävästi lisääntyneet tarkastukset, tiiveyskokeet sekä tarvikkeiden myynti. 

Prestolle yrityskaupan lähtökohta oli nykyiseen toimintaan sopivan ja sitä vahvistavan yrityksen löytyminen maantieteellisesti sellaisella alueella, jossa Prestolla ei ollut vielä toimintaa. 

– Yrityksen kasvu vaatii paljon panostusta ja resursseja, joten Preston tarjoamat resurssit ja laadukkaat tuotteet sekä turvallisuuspalvelujen monipuolisuus oli merkittävä vaikutin toteutuneeseen yrityskauppaan, kertoo Santtu Aitala.

Yrityskaupassa Sammutinhuolto Santtu Aitalan koko osakekanta on myyty Prestolle. Kaupan jälkeen yritys jatkaa toistaiseksi itsenäisenä yhtiönä Preston omistuksessa. Yrityksen nimi ei muutu, myös sähköpostit ja www-osoite säilyvät ennallaan. Koko henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä.

Kaikki Sammutinhuolto Santtu Aitalan nykyiset palvelut jatkuvat ennallaan. Niiden lisäksi asiakkaat pääsevät hyödyntämään koko Preston tuote- ja palveluvalikoimaa, sisältäen kattavat turvallisuuskoulutukset sekä työpaikkojen ensiapuvalmiuden.