Presto Group vahvistaa asemaansa Tanskassa -  SafetyGroup osaksi Prestoa

kirjoittaja Presto Oy
1 min lukuaika
13.10.2023

Presto Group on ostanut Tanskasta defibrillaattoreihin ja ensiapukoulutuksiin erikoistuneen yrityksen, SafetyGroupin. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja sen pääkonttori on Tanskan Kalundborgissa.

SafetyGroupilla on yli 15 vuoden kokemus defibrillaattoreista ja ensiapukoulutuksista. SafetyGroup on osallistunut useisiin defibrillaattoreihin, niiden käyttöönottoon sekä koulutukseen ja sydänpysähdyksiin liittyviin tutkimusprojekteihin.

– Yrityksellämme on ollut vahva asema Tanskan markkinoilla. Yhdessä Preston kanssa meille tarjoutuu nyt ainutlaatuinen mahdollisuus edistää entistä turvallisempaa Tanskaa ja Eurooppaa. Olemme ylpeitä tehdystä matkastamme, mutta erityisesti nyt, kun voimme tarjota asiakkaillemme entistäkin laajemman tuotevalikoiman, sanoo Mark Eddie Russell, SafetyGroupin toimitusjohtaja.

SafetyGroup Denmark

Presto Group on aiemmin tänä vuonna ostanut Tanskan johtavan ensiapuorganisaation Danish First-8:n. Danish First 8:n tiimi on jo jonkin aikaa innolla odottanut yhteistyötä SafetyGroupin kanssa. Yritysten yhteistyöllä ja kokemusten vaihdolla voidaan edistää alan standardeja sekä Tanskassa että Euroopassa.

– SafetyGroup on alansa johtava asiantuntija defibrillaattoreissa. Toivotamme heidät tervetulleeksi Presto-perheeseen. SafetyGroupin asiantuntemus sekä sitoutuminen turvallisuuteen ja laatuun täydentävät omia arvojamme ja tavoitteitamme loistavalla tavalla. Tämä yrityskauppa edustaa jatkuvaa jännittävää matkaa kohti entistä parempaa palvelua, innovaatiota ja kestävyyttä, Anders Kjærsgaard, First-8:n toimitusjohtaja ja perustaja kertoo.

Lisätietoja yrityskaupasta: Gustav Paringer, M&A manager, Presto Group +46 705 613 532