Presto kasvaa Pohjoismaissa

1 min lukuaika
24.3.2023

Presto on ostanut Tanskan johtavan ensiapuvälineyritys First-8:n. Yritys myy ja huoltaa defibrillaattoreita, paloturvallisuuslaitteita sekä ensiapuvälineitä. Vuonna 2015 perustettu First-8 kasvaa nopeasti ja sillä on vahva asema Tanskan markkinoilla. Yrityksen perustajat, Anders Kjærsgaard ja Mark Nilsson, jatkavat yrityksen johdossa myös kaupan jälkeen.

yrityskauppa_tanska_presto

Kuvassa vasemmalta: Anders Kjærsgaard, Gustav Paringer Prestolta ja Mark Nilsson.

– Voimme nyt yhdessä yrityksen perustajien, Andersin ja Markin, kanssa vauhdittaa kasvua sekä Tanskassa että Tanskan ulkopuolella, Preston konsernijohtaja Filip Bjurström sanoo.

First-8:lla on toimistot Kööpenhaminassa ja Århusissa. Verkkokaupasta myydään defibrillaattoreita Tanskan lisäksi myös Ranskaan, Espanjaan ja Italiaan. Logistiikkakeskus sijaitsee Jyllannin Århusissa, ja se tavoittaa koko Euroopan kahdessa päivässä.

– Tämä sopimus vakiinnuttaa toimintamme Tanskan markkinoilla ja antaa mahdollisuuden jatkaa kasvua edelleen - myös paloturvallisuustuotteissa. Saimme hyvin toimivan sähköisen kauppapaikan, jota voidaan laajentaa moniin maihin, Filip Bjurström sanoo ja jatkaa, toivotamme kaikki 11 työntekijää ja 50 First-8:n freelance-ohjaajaa tervetulleiksi Presto-perheeseen.

Ensiaputaidot ja -välineet ovat erittäin tärkeitä ihmishenkien pelastamisessa. Presto on Pohjoismaiden suurin palontorjunta- ja turvallisuuskoulutusyritys ja kaikki prestolaiset ovat ylpeitä voidessaan tehdä tätä tärkeää työtä. Myös First-8:ssa ollaan tyytyväisiä.

– Olemme erittäin innoissamme päästessämme osaksi Presto-perhettä. Odotamme tiivistä yhteistyötä uusien kollegojemme kanssa, jotta voimme jatkaa maailmanluokan ensiapuratkaisujen toimittamista. Yhteinen tavoitteemme on varmistaa, että yhä useammalla ihmisellä on mahdollisuus saada ensiapukoulutusta ja -välineitä ja että yhä useampia ihmishenkiä voidaan pelastaa, Mark ja Anders sanovat.