Preston Kuopion toimipiste vahvassa kasvussa

1 min lukuaika
3.3.2023

kuopion-myymälä-presto-02

Preston Kuopion toimipiste on vahvassa kasvuvireessä. Viime vuonna aloitetut ja pitkin alkuvuotta jatkuneet uudistukset sekä toiminnan kehittäminen on otettu monella taholla ilolla vastaan. Olemme muuttaneet uusiin toimitiloin Leväsentielle ja myymälämme on juuri avattu palvelemaan sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita. Muutoksen tuulet näkyvät erityisen hyvin uudessa myymälässä. Tilaa on reilusti ja tuotteet ovat hyvin esillä. Vaikka moni asia on muuttunut matkan varrella, yksi asia on ja pysyy: kaikissa paloturva-asioissa asiakkaita palvelee edelleen vahvat osaajat ja tutut kasvot.

Sammuttimien myynti ja huolto on varmasti kaikille tutuin Preston palvelu. Kuopion myymälän varastossa onkin laaja valikoima eri sammuttimia. Viimeisimpiä ja kysytyimpiä uutuuksia ovat täysin myrkyttömät vesisammuttimet.

Tarkastamme sammuttimia mallista riippumatta asiakkaiden toimipisteissä tai asiakkaat voivat tuoda pienet erät käsisammuttimia myymäläämme, jossa ne tarkastetaan odottaessa. Huolehdimme, että lain edellyttämät tarkastukset tehdään aina ajallaan.

On hyvä tietää, että sammutinhuollon lisäksi Prestolla on kattavasti myös muita palveluita.

Preston asiantuntijat huolehtivat väestönsuojista muun muassa tekemällä väestönsuojan tarkastuksia ja tiiveyskokeita. Preston Kuopion toimipisteestä saa myös suoraan varastosta lähes kaikkia väestönsuojan varusteita. Myös väestönsuojaan tarkoitettu GSM-antenniliitäntä, joka säästää huomattavasti puhelinliikennekuluja, on ollut suuressa suosiossa viime aikoina. Parhaimmillaan asiakas voi säästää kiinteitä kuluja jopa 1000 euroa vuodessa.

Katso väestönsuoja palvelumme >>>

Onko taloyhtiösi pelastussuunnitelma ajan tasalla? Preston asiantuntija tekee pelastussuunnitelmat Avaimet käteen -palveluna, joten asiakkaan ei tarvitse pistää tikkua ristiin. Vaivatonta vai mitä? Suunnitelman laatiminen alkaa kohteen tarkastuksella ja valmis suunnitelma ladataan verkkosivulle, josta se on kunkin asianomaisen helposti löydettävissä. Suunnitelmaa päivitetään automaattisesti lain muuttuessa, joten enää ei tarvitse murehtia pöytälaatikkoon unohtuneen asiakirjan ajantasaisuudesta.

Tilaa pelastussuunnitelma täältä >>>

Kuopion myymälä on viimeinkin on saatu siihen vaiheeseen, että voimme pian juhlia avajaisiamme. Yritys-, yhteisö- ja kuluttaja-asiakkaat olette lämpimästi tervetulleita asioimaan myymäläämme. Täällä teitä odottaa tehokas ja ammattitaitoinen tiimi innokkaana palvelemaan. Osoitteemme on Leväsentie 7A, 70780 Kuopio.

Jos et pääse paikalle, käy tutustumassa uudistettuun palvelusivuumme >>>

presto-tervetuloa-myymälään