DGM Finlandin liiketoiminta osaksi Prestoa

1 min lukuaika
2.10.2023

Yrityskauppa tuo Prestolle vaarallisten aineiden koulutus-, kuljetus- ja käsittelyosaamista

Presto on ostanut vaarallisten aineiden kuljetusten, varastoinnin ja kemikaaliturvallisuuden erikoisosaajan DGM:n liiketoiminnan Suomessa. DGM täydentää luontevasti Preston turvallisuuspalveluiden kokonaistarjoamaa. 

 Lokakuun alussa toteutuneessa yrityskaupassa DGM:n toiminta Suomessa siirtyi täysin osaksi Prestoa. Molempien yritysten toiminta perustuu vahvasti lakisääteisyyteen ja turvallisuuden edistämiseen, joten vaarallisten aineiden asiantuntijan liittyminen Presto-perheeseen on täysin luonteva askel. Yhteiset tavoitteet ja arvot varmistavat, että yritys istuu saumattomasti Preston strategiaan ja visioon: "Pelastamme ihmishenkiä yhdessä".

Tero_Roivainen_Juhani_Keilamaa

Liiketoimintakauppa luo entistä laajemman  palvelukokonaisuuden molempien yritysten asiakkaille. Kuvassa Tero Roivainen, Preston maajohtaja ja Juhani Keilamaa, DGM Finlandin toimitusjohtaja.

Koulutuspalveluiden kysyntä on jo pitkään kasvanut voimakkaasti. Sekä DGM:ssä että Preston toiminnassa turvallisuuskoulutukset ovat olleet keskeinen liiketoiminta-alue. Tämän yrityskaupan ansiosta koulutusten kokonaistarjonta laajenee entisestään ja molempien yritysten asiakkaat hyötyvät merkittävästi tästä kehityksestä. Koulutuspalveluiden lisäksi liiketoiminta sisältää monipuoliset pakkaus-, varastointi-, kuljetus- ja neuvontapalvelut. 

Preston osaksi siirtyminen tarjoaa DGM:lle mahdollisuuden laajentaa palveluvalikoimaansa ja löytää yhteistyömahdollisuuksia sellaisilla asiakassegmenteillä, joilla yritys ei ehkä ole aiemmin ollut kovin tunnettu. Tulevaisuudessa DGM jatkaa toimintaansa osana Prestoa, nykyisen osaavan henkilökunnan voimin, entistä vahvempana ja monipuolisemman palveluvalikoiman kera.

Lue lisää liiketoimintakaupasta>>

savinglives300-x-300px