Koti / Huolto / Sammuttimet

Sammutinhuolto

Pidä käsisammuttimet aina toimintakunnossa

Sijaintipaikkaansa sopiva ja varmasti toimiva käsisammutin on paloturvallisuuden perusedellytys. Helppo tapa varmistaa sammuttimien jatkuva ylläpito on kutsua paikalle Preston asiantuntija. Hän tarkastaa kaikki käsisammuttimet mallista riippumatta ja huolehtii, että lain edellyttämät tarkastukset tehdään jatkossakin ajallaan.

Sammuttimet – yhdellä sopimuksella helposti ja ammattitaidolla

Presto_sammutinhuolto-2

Käsisammuttimen tarkastusväli on käyttöolosuhteista riippuen 1-2 vuotta ja huoltoväli sammuttimen tyypistä riippuen joko 5 tai 10 vuotta.

Käsisammuttimien tarkastus ja huolto tehdään aina lainsäädännön ja valmistajien edellyttämällä tavalla, ja toimenpiteistä laaditaan kirjallinen tarkastuspöytäkirja.

 

Huolehdimme tarvittaessa myös:

  • Sammuttimien lisäyksistä ja uusimisista
  • Sammuttimien kiinnityksestä ja siirtämisestä
  • Seinätelineiden, suojakaappien ja -huppujen lisäämisestä
  • Opastemerkkien lisäämisestä

Sammuttimien pikahuolto myymälässä

Halutessasi voit tuoda pienemmät käsisammutinmäärät myymälöidemme pikahuoltoon. Tarkastamme ja huollamme sammuttimet odottaessasi.

Paloturvallisuuslaitteiden huolto

Vuoden 2020 kiinnostavimmat paloturvallisuusteemat

Yritysten olosuhteet ja toimintaympäristö muuttuvat joka tunti - tulipaloja syttyy ja onnettomuuksia tapahtuu. Joka tunti me Prestolla teemme jotain...

Suomalaiset haluavat pitää väestönsuojat kunnossa

Suomen Pelastusalan Keskusliiton (SPEK) julkaiseman tutkimuksen (Kansalaisten käsitys väestönsuojelusta) mukaan suomalaiset kokevat väestönsuojat...