Adelis varmistaa Preston pitkäaikaisen omistajuuden jatkumisen

kirjoittaja Presto Oy
1 min lukuaika
20.2.2024

Tänään pääomistajamme Adelis Equity Partners ilmoitti varmistaneensa pitkäaikaisen omistuksen jatkumisen Prestossa enemmistöomistajana Fund III -rahastonsa ja uuden Continuation Vehiclen kautta. Adeliksen osakas ja Preston hallituksen jäsen Erik Hallert sanoo kommentissaan, että Adelis suhtautuu tulevaisuuteen positiivisesti ja odottaa innolla pääsevänsä osaksi Preston kasvumatkaa jatkossa:

"Prestolla on ollut vaikuttava kasvumatka Pohjoismaissa ja se on myös laajentunut Saksan markkinoille Jockel Brandschutztechnik Service GmbH:n kanssa tehdyn yrityskaupan kautta. Olemme iloisia voidessamme pysyä Preston enemmistöomistajana ja yhdessä johdon kanssa osallistua yhtiön jatkuvaan kasvuun sekä nykyisillä että uusilla maantieteellisillä markkinoilla."

Preston toimitusjohtaja Filip Bjurström kommentoi:

"Yhteistyö Adeliksen kanssa on toiminut erittäin hyvin ja odotan innolla Preston kasvumatkan jatkamista yhdessä Adeliksen, johdon ja kaikkien upeiden työntekijöiden kanssa. Yhdessä jatkamme yhtiön aseman vahvistamista nykyisillä ja uusilla markkinoilla Euroopassa paloturvallisuuden, ensiavun ja turvallisuuskoulutuksen saralla. Liiketoimintamme on tärkeämpää kuin koskaan, ja jatkamme tarjontamme kehittämistä pelastaaksemme entistä enemmän ihmishenkiä yhdessä asiakkaidemme kanssa."