Presto vahvisti asemaansa Suomen ja Pohjoismaiden suurimpana

1 min lukuaika
2.1.2022

 

Presto-yritysostot-2022-1200x700px

Vuosi 2021 oli vahvan kasvun vuosi. Presto vahvisti asemaansa Suomen ja Pohjoismaiden suurimpanapaloturvallisuus- ja koulutusyrityksenä. Yritysostojen myötä jalansija turvallisuuskoulutuksissa kasvoi entisestään ja toimialue laajeni itäisessä Suomessa. Toteutuneet yritysostot olivat luontainen askel tarjonnan lisäämiseen kaikkialla Suomessa.

 

Syyskuussa Suomen markkinoiden johtava koulutusyritys Suomen Ensiapukoulutus Oy tuli osaksi Prestoa. Yhdistymisen myötä Preston palvelutarjonta ja mahdollisuus asiakkaittensa turvallisuusosaamisen vahvistamiseen Suomen markkinoilla kasvoi huomattavasti.

Lokakuussa panostus turvallisuuskoulutusosaamiseen sai jatkoa, kun Alertum Oy liittyi Presto-perheeseen. Molemmilla koulutusyrityksillä on pitkä kokemus ja vankkaa osaamista, mikä vahvistaa edelleen niiden asemaa Suomessa.

Haluamme olla lähellä asiakkaitamme ja palvella paikallisesti. Joulukuussa saimme vahvan jalansijan Kuopion ympäristössä, kun Peltaco Oy:n paloturvallisuuden huoltotoiminnot siirtyivät osaksi Prestoa. Tämän liiketoimintakaupan myötä pystymme tarjoamaan turvallisuusosaamistamme sekä palveluitamme asiakkaillemme uudella maantieteellisellä alueella. Periaatteemme mukaisesti – Aina lähellä.