Peltaco Oy:n paloturvallisuuden huoltotoiminnot siirtyvät osaksi Prestoa

kirjoittaja Tarja Vilmi
1 min lukuaika
20.12.2021 8:00

Presto Paloturvallisuus Oy on ostanut liiketoimintakaupalla Kuopiossa toimivan Peltaco Oy:n huoltotoiminnot. Tämän liiketoimintakaupan myötä Presto vahvistaa entisestään asemaansa pohjoismaissa ja Suomen markkinoilla. Peltacon paloturvallisuuden huoltotoiminnot sekä huoltohenkilöstö siirtyvät osaksi Presto-konsernia 20.12.21 alkaen.

 

”Toiminta-ajatuksenamme on tarjota paloturvallisuuden huoltopalveluita lähellä asiakkaitamme, jotta kukaan ei loukkaantuisi tai mikään ei vaurioituisi tulipalon seurauksena. Liiketoimintakaupan myötä voimme tarjota turvallisuusosaamistamme sekä palveluitamme uudella maantieteellisellä alueella”, kertoo toimitusjohtaja Jari Kortelainen Presto Paloturvallisuudesta.

 

”Kaikki Peltacon nykyiset paloturva-asentajat siirtyvät Presto Paloturvallisuus Oy:hyn. Ammattitaitoinen ja alueen asiakkaille tuttu henkilöstö jatkaa palveluksessamme vanhoina työntekijöinä. Huoltotoiminnoista vastaa huoltopäällikkö Markus Korhonen, Jari Kortelainen jatkaa.

Presto Kuopio huoltotiimi

Kuvassa: Kuopion huoltotiimi - Presto Paloturvallisuus Oy

 

Peltaco on toiminut Itä-Suomen alueella jo vuodesta 1986 ja on oman alueensa johtava paloturvallisuuden huoltopalveluita tarjoava yritys. Jatkossa Peltaco keskittyy turvallisuustuotteiden sekä -koulutusten myyntiin. Lähialueen asiakkaita palvellaan Kuopion myymälässä ja verkkokaupasta tuotteita ja palvelua voi tilata kaikkialle Suomeen.

 

”Odotan innolla yhteistyötä Presto Paloturvallisuuden kanssa. Presto on aidosti valtakunnallinen paloturvallisuuden toimija ja tätä kautta huoltoasiakkaamme saavat entistä laajemmat palvelut uuden omistajan ohjauksessa. Lisäksi voimme tarjota entistä laadukkaammat tuotekokonaisuudet myymälästämme”, Peltacon toimitusjohtaja Jussi Eskelinen kertoo.

 

Lisätietoja:

  • Jari Kortelainen, toimitusjohtaja, Presto Paloturvallisuus Oy, 050 - 500 3856
  • Jussi Eskelinen, toimitusjohtaja, Peltaco Oy, 0500 - 423 340

Tilaa uutiset sähköpostiisi