Presto panostaa koulutukseen -  Alertum osaksi Prestoa

1 min lukuaika
21.10.2021 10:00

Presto Paloturvallisuus Oy jatkaa panostamista koulutukseen ja yhdistää voimansa Suomen johtavan turvallisuusalan kouluttajan Alertumin kanssa. Yhdistymisen myötä Presto vahvistaa entisestään asemaansa pohjoismaissa laajentamalla samalla tarjontaansa Suomen markkinoilla.

 

”Tavoitteenamme on vahvistaa ihmishenkien pelastamiseen ja turvalliseen palontorjuntaan liittyvää osaamista, ja siinä turvallisuusalan koulutus on ratkaisevan tärkeää. Yhdistyminen Alertumin kanssa merkitsee sitä, että voimme entisestään kasvattaa tarjontaamme Suomessa sekä muissa Pohjoismaissa. Osaamista kehittämällä voimme saavuttaa tavoitteemme, jonka mukaisesti kukaan ei saa loukkaantua eikä mikään vaurioitua tulipalon tai onnettomuuden seurauksena”, Preston toimitusjohtaja Filip Bjurström kertoo.

 

Alertum_on_osa_Prestoa

Edessä istuvat: Preston Suomen maajohtaja Gustav Paringer ja Alertumin hallituksen puheenjohtaja Sebastian Lönnqvist.

 

Alertum on Suomen johtava turvallisuusalan kouluttaja. Vuonna 2009 perustettu yhtiö toimii Suomessa yli 30 paikkakunnalla. Alertum keskittyy koulutuksissaan laaja-alaisesti työturvallisuuteen, kuten sähköturvallisuuteen, liikenneturvallisuuteen, korkealla työskentelyyn, paloturvallisuuteen, työympäristöön ja ensiapuun.

 

”On todella hienoa, että Alertumista tulee osa Prestoa. Yhdistymisen myötä voimme laajentaa entisestään tarjontaamme, tavoittaa koulutuksillamme entistä useampia toimijoita, lisätä tietämystä hengenpelastuksesta ja parantaa työpaikkojen turvallisuutta. Yhdessä voimme edistää todellista muutosta”, Alertumin toimitusjohtaja Tuomas Liukkonen toteaa.

 

Syyskuussa Presto vahvisti asemaansa Suomessa, kun Suomen Ensiapukoulutus Oy:stä tuli osa Prestoa. Molemmilla koulutusyrityksillä on pitkä kokemus ja vankkaa osaamista, mikä vahvistaa niiden yhteistä asemaa Suomessa.

 

”Alertumin yhdistyminen Preston ja Suomen Ensiapukoulutuksen kanssa tekee meistä vahvan ja innovatiivisen koulutusyrityksen Suomen markkinoilla. Yhdessä voimme edistää muutosta turvallisuuden parantamiseksi”, sanoo Tero Roivainen, joka on nykyään Preston osana toimivan Suomen Ensiapukoulutus Oy:n toimitusjohtaja.

 

Lisätietoja


Tuomas Liukkonen, Alertumin toimitusjohtaja, +358 40 563 0784

Gustav Nord, Preston koulutusliiketoiminnan johtaja, +46 10 457 7906


Presto

Presto on perustettu vuonna 1959 ja se on Pohjoismaiden johtava paloturvallisuuden toimija. Kokonaisratkaisujen, koulutuksen ja konsultoinnin avulla luomme paloturvallisia ympäristöjä pienille ja suurille yrityksille kaikkialla Pohjoismaissa. Vierailemme vuosittain 60 000 asiakkaalla, koulutamme 40 000 osallistujaa. Näin luomme turvallista, nykyaikaista ja kestävää palontorjuntaa. Preston liikevaihto on hieman yli 100 miljoonaa euroa.

 

Alertum

Alertum on perustettu vuonna 2009 ja se on Suomen johtava työturvallisuuskouluttaja. Tarjoamme eri alojen ammattilaisille laadukasta turvallisuus- ja pätevyyskoulutusta valtakunnallisesti. Koulutamme vuosittain yli 20 000 ammattilaista turvallisempaan työntekoon. Lisäksi tarjoamme nykyaikaisen ratkaisun pätevyyksien hallintaan. www.alertum.fi

 

Tilaa uutiset sähköpostiisi