Nyt on aika kunnostaa väestönsuojat

1 min lukuaika
23.2.2023

Jokainen suomalainen muistaa, että turvallisuustilanne muuttui vuosi sitten ja huoli väestönsuojien kunnosta nousi pintaan. Suomessa on noin 50 000 väestönsuojaa, joissa on paikkoja noin 4,8 miljoonalle ihmiselle. Kuluneen vuoden aikana me prestolaiset olemme laittaneet kuntoon reilut 2000 väestönsuojaa. Mutta vielä on tehtävää, sillä lukuisat suojat ovat edelleen huoltamattomana ja ovat olleet niin jo pitkiä aikoja. Kiinteistön omistaja, nyt on viimeistään tartuttava toimeen!

Onko väestönsuojasi tarkastettu tai huollettu viimeisen vuoden aikana? Jos näin ei ole, tilaa tarkastus pikaisesti. Näin varmistat, että suoja on kunnossa ja tarvittaessa otettavissa käyttöön lain vaatiman 72 tunnin aikana.
Pyydä tarjous tarkastuksesta >>> 

Väestönsuojan varusteet Preston ostoapurista helposti

Ylläpitosopimus pitää suojasi kunnossa

Huollettu suoja pysyy toimintakuntoisena vain, kun sen ylläpito otetaan osaksi säännöllistä kunnossapitoa. Suosittelemme tarkastusta kerran vuodessa. Helpoiten se sujuu, kun laadit ylläpitosopimuksen kanssamme. Sopimukseen kuuluu suojan ja sen varusteiden tarkastus sekä tarvittavat tiiveyskokeet. Dokumentoimme tehdyt toimenpiteet ja olemme yhteydessä, jos löydämme puutteita tai korjattavaa. Pidämme huolen, että suojasi pysyy kunnossa myös jatkossa. Ylläpitosopimus sopii asiakkaille, joiden suoja on tarkastettu ja/tai tiiveyskoe tehty.
Helpota omaa arkeasi ja pyydä tarjous ylläpidon vuosisopimuksesta >>> 

Tilaa väestönsuojan varusteet prestolta

Väestönsuojan varusteet vaivattomasti

Toimintakuntoisessa väestönsuojassa myös varusteet ovat ajantasalla. Kuluneen vuoden aikana tehdyissä tarkastuksissa löytyi varusteita, joiden Parasta ennen -ikä oli mennyt jo vuosia sitten. Monissa väestönsuojissa taas osa varusteista oli rikki tai kadonneet jäljettömiin. Mikä on sinun suojasi tilanne? 

Prestolla on kattava valikoima väestönsuojan varusteita. Voit hankkia väestönsuojan tarvikkeet omatoimisesti joko valmiina pakkauksina tai yksittäisinä tuotteina.

Helpotimme työtaakkaasi ja teimme tarjouspyynnön tekemisen sinulle vaivattomaksi. Tutustu ostoapuriin. Ostoapurista saat tarjouksen tuotteista tai palveluista helposti ja nopeasti. Kerää vain tarvitsemasi tuotteet tarjouskoriin ja saat tarjouksen sähköpostiisi. 
Pyydä tarjous väestönsuojan varusteista >>> 

Uutta Prestolla

Helpotimme työtaakkaasi. Tee tarjouspyyntö nopeasti ja vaivattomasti.

Tutustu ostoapuriin!