Safedo Oyj osaksi Presto-konsernia

1 min lukuaika
30.6.2022 9:00

Presto vahvistaa läsnäoloaan Suomessa. Safedo Oyj:stä tulee osa Prestoa. Yrityskaupan myötä Preston palvelu- ja tuotetarjoama sekä asiakkaiden turvallisuusosaamisen koulutus kasvaa entisestään.

"Tavoitteenamme on vahvistaa ihmishenkien pelastamiseen ja turvalliseen palontorjuntaan liittyvää osaamista. Safedo:n edistyksellinen ensiaputuotevalikoima ja vahva asema suomalaisten työpaikkojen ensiapuvalmiuden asiantuntijana mahdollistaa meille nykyistä laajemmat palvelut Suomessa sekä kaikkialla Pohjoismaissa”, kertoo Preston konsernijohtaja Filip Bjuström.

Safedo osaksi Prsto-konsernia

Kuvassa: Preston konsernijohtaja Filip Bjuström, Safedon entiset omistajat Marko ja Minna Parviainen sekä Preston Suomen maajohtaja Tero Roivainen.

Safedo on Suomen johtava defibrillaattoreiden toimittaja. Yrityksellä on oma innovatiivinen ensiapupisteiden ja ensiapulaukkujen tuotelinja sekä vahva osaaminen ensiapu- ja turvallisuuskoulutuksissa. Safedo jatkaa toistaiseksi omana yhtiönään. Yrityksen aikaisemmat omistajat Marko ja Minna Parviainen sekä yrityksen henkilöstö jatkavat yhtiön palveluksessa.

”Työpaikkojen ensiapuvalmius on yksi tärkeimpiä turvallisuuden osatekijöitä. Nopea toiminta, oikeat ensiapuvälineet ja ensiapuosaaminen säästävät ihmishenkiä. On hienoa, että yrityskaupan myötä voimme laajentaa tarjontaamme. Vahva tahtomme on, että yhä useampi toimija tavoittaa koulutuksemme ja siten parantaa oman työpaikansa turvallisuutta”, sanoo Preston Suomen maajohtaja Tero Roivainen.

”Yhdessä Preston kanssa voimme tarjota asiakkaillemme huomattavasti laajemman valikoiman erilaisia turvallisuuskoulutuksia kaikkialla Suomessa. Koulutus on olennainen osa yritysten riskienhallintaa. Tapaturmien ennaltaehkäisy parantaa työturvallisuutta ja säästää kustannuksia. Osana Presto-konsernia meillä on nyt myös enemmän resursseja kehittää omaa kattavaa ensiaputuotevalikoimaamme Suomen ja Pohjoismaiden markkinoille”, toteaa Marko Parviainen Safedo Oyj:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja antavat:

  • Tero Roivainen - Presto, Suomen maajohtaja p. 040 748 1947
  • Marko Parviainen - Safedo, toimitusjohtaja p. 010 279 2601

 

 

Safedo Oyj
Yritys on perustettu vuonna 2005 ja yrityksellä on noin 27 työntekijää ja yli 27 000 asiakasta ympäri Suomea. Toteutamme vuosittain yli 6 500 asiakastapaamista. Yritys työskentelee tiiviisti asiakkaiden kanssa tavoitteena ennaltaehkäistä ja rajoittaa työtapaturmista aiheutuvia kustannuksia, sekä parantaa jokapäiväistä työturvallisuutta käytännönläheisesti. www.safedo.fi

Safedon innovatiiviset ja älykkäät ensiapuratkaisut tuovat uutta osaamista Presto-konserniin.Älykäs safedo-ensiapupiste

 

Tilaa uutiset sähköpostiisi