SafeSprint™ - sokka helpottaa sammuttimen käyttöä

kirjoittaja Tarja Vilmi
1 min lukuaika
2.7.2019 16:09

SafeSprint™ -sokka ratkaisee ongelman, kun tottumaton käyttäjä puristaa käsisammuttimen kahvoja eikä sokka irtoa. Perinteinen sokkaa ei yksinkertaisesti lähde irti, mikäli sammuttimen kahvoja puristetaan yhteen. Olemme nähneet tämän haasteen lähes jokaisessa pitämässämme sammutusharjoituksessa. Ongelma on vielä suurempi, kun todella palaa!

Tulipalon sattuessa on tärkeää, että sammutus aloitetaan mahdollisimman nopeasti ja ilman turhia esteitä. Presto on ollut mukana kehittämässä ratkaisua käsisammuttimen nopeampaan ja varmempaan käyttöönottoon yhdessä Progressive Safety Ab:n kanssa. Yhteistyön tuloksena teemme pienen muutoksen tuotelinjaamme - asennamme uudenmallisen SafeSprint™ -sokan kaikkiin kärkituotteisiimme jo tehtaalla vakiovarusteena.

SafeSprint™ on hyväksytty käytettäväksi kaikkien Presto-käsisammutinmallien kanssa, joten se voidaan vaihtaa mihin tahansa Presto-sammuttimeen varaosana.

Tämä muutos toteutetaan asteittain 2019 aikana. Ensimmäiset sammuttimet uudella SafeSprint sokalla ovat jo asiakkaillamme.

Tutustu myös:

 

Tilaa uutiset sähköpostiisi