Sopiva sammutin, sammuttimien teholuokat ja muita kysymyksiä

kirjoittaja Tarja Vilmi
1 min lukuaika
18.1.2018 16:15

Mikä sammutin sopii mihinkin käyttöön, mitä sammuttimien teholuokat tarkoittavat, miten pikapalopostit tarkastetaan – nämä ja monta muuta tärkeää kysymystä kiinnostavat sekä ammattilaisia että kuluttajia vuodesta toiseen. Hyvä paloturvallisuus syntyy varautumalla. Olemme todella iloisia huomattuamme, että ihmiset varautuvat vahinkoihin etsimällä ajan tasalla olevaa tietoa alkusammutusvälineiden valinnasta, käytöstä ja huollosta.

Suosituimmat blogipostauksemme käsittelevät juuri näitä aiheita. Koska suosikkiaiheet ovat aina ajankohtaisia, kokosimme yhteen viime vuoden eniten kiinnostusta herättäneet kirjoitukset. Kannustamme lukijoita myös kysymään meiltä niistä paloturvallisuuteen ja alkusammutukseen liittyvistä asioista, joihin ei ole ollut helppo löytää . Jos kyseessä on yleistä mielenkiintoa herättävä kysymys, lisäämme vastauksen verkkosivuillemme. Jos kysymys on yksilöllisempi, vastaamme mielellämme henkilökohtaisesti.

Oikean sammuttimen valinta – blogikirjoituksia

Sammuttimen valinta vaikuttaa merkittävästi paloturvallisuuteen. Käyttökohteeseen sopiva sammutintyyppi, oikea teholuokka ja sammuttimien riittävä määrä ratkaisevat. Tarvittaessa saat asiantuntevaa apua lähimmältä Presto-jälleenmyyjältä.

Pikapalopostien huolto – blogikirjoituksia

Pikapalopostien toimintakunnosta huolehtiminen on useimmiten kiinteistön omistajan vastuulla. Säännöllinen, asiansa osaavan henkilön tekemä tarkastus, koeponnistus ja huolto ovat tärkeä osa kiinteistön paloturvallisuutta.

Kysy paloturvallisuudesta – me vastaamme

Katso löytyykö mieltäsi askarruttavaan kysymykseen jo vastaus verkkosivujemme Paloturvatietoa-osan Kysymyksiä ja vastauksia -sivulta. Jos et löydä etsimääsi, voit lähettää oman kysymyksesi meille suoraan tuolta sivulta. Näin voimme yhdessä huolehtia siitä, että ajan tasalla oleva tieto paloturvallisuudesta leviää mahdollisimman laajalti.

Ajan tasalla pysyt myös tilaamalla Preso blogin sähköpostiisi tämän sivun oikeasta yläkulmasta. Tutustu myös Paloturvatietoa-sivujen sisältöön: sieltä löydät myös mm. tuotetiedot, oppaat ja videot. 

 Pidä paloturvallisuustaidot ajan tasalla!

Tilaa uutiset sähköpostiisi