Nestesammutin - Presto Eco Green

Presto nestesammutinPresto Eco Green nestesammuttimet ovat uusinta uutta sammutinmarkkinoilla. Tämä tuotelinja on valmistettu minimoiden ympäristövaikutukset - Eco Green tuotteiden sammutteissa ei ole lainkaan ympäristölle vahingollisia fluoritensidejä. Ympäristöarvojen lisäksi myös tuotteiden sammutusteho on korkealla tasolla.

 

Tehokas sammutin lämpimiin sisätiloihin

Tuomme uuden Presto Eco Green tuotelinjan myötä nestesammuttimien ympäristönormit aivan uudelle tasolle, sammutustehosta tinkimättä. Tutustu myös kattavaan infopakettiin käsisammuttimista.

Ego Green tuotelinjan sammuttimet soveltuvat erityisesti lämpimiin sisätiloihin, jossa ei ole neste- tai kaasupalon vaaraa. (Eco Green soveltuu A-palojen sammuttamiseen)
Soveltuvia käyttökohteita ovat esimerkiksi konttorit, koulut, julkiset tilat, hotellit, asunnot ja kaikki muutkin kohteet, joissa halutaan nostaa ympäristöarvot ykköseksi, varmistaa korkea sammutusteho sekä minimoida jälkisiivouksen kustannukset. (Lue lisää sammuttimien paloluokituksista)

 

Lataa sammutinesite


Huomioimme ympäristön

Olemme panostaneet viime vuodet tuotekehityksessämme sammuttimissa käytettävien sammutteiden ympäristövaikutusten minimointiin. Juuri markkinoille tuodun Presto Eco ja Presto Eco Green tuotelinjan kaikki mallit ovat saaneet sammuttimille myönnettävän Milieukeur – ympäristöluokituksen.

Milieukeur

Milieukeur on tämän päivän johtava ympäristömerkintä käsisammuttimille Euroopassa. Ympäristömerkinnän saamiselle on asetettu tietyt normit, jotka käsisammuttimien tulee täyttää. Luokituslaitoksen tarkoitus on edistää yritysten tuotekehityksen suuntaamista ympäristölle vähemmän haitallisten tuotteiden kehittämiseen. Yksi keskeisimmistä vaatimuksista nestesammuttimille on, että fluoritensidien määrä on enintään 0,04% koko sammutteen määrästä. Presto Eco Green tuotteissa fluoritensidit on eliminoitu täysin.


Ympäristöluokitellut Presto Eco Green nestesammuttimet

(tuotteet täysin ilman fluoritensidejä)

Tuotenumero Malli Sammutemäärä Mitat
k x l x Ø
Teholuokka
290652 Presto S6 Eco Green 6 ltr 520 x 240 x 160 43A  
290956 Presto S9 Eco Green 9 ltr 565 x 250 x 185 55A  

 Kaikkia Presto nestesammuttimia voidaan käyttää myös sähkölaitepaloihin, turvaetäisyys 1 metri  ja maksimijännite 1000 v.


New call-to-action

 


Käyttöturvallisuustiedotteet

Kaikken tuotteidemme käyttöturvallisuustiedotteet on koottu yhteen paikkaan. Löydät ne täältä>>

 

 

Vaahtosammutin vai nestesammutin - mitä eroja?


Litiumioini-akkus-ammuttuimet-prestoLitiumioniakut sammutetaan jäähdyttämällä.

 

Lue blogista lisää>>