Presto

Koti / Sammuttimet / Nestesammuttimet

Nestesammutin

Nestesammutin_Presto
Presto Green nestesammuttimet ovat valmistettu minimoiden ympäristövaikutukset . Presto Green -tuotelinjan käsisammuttimien sammutteissa ei ole lainkaan ympäristölle vahingollisia fluoritensidejä. Ympäristöarvojen lisäksi myös tuotteiden sammutusteho on korkealla tasolla.

Presto Green -tuotelinjan myötä nestesammuttimien ympäristönormit ovat aivan uudella tasolla, sammutustehosta tinkimättä. Tutustu myös kattavaan infopakettiin käsisammuttimista.

Eco Green -tuotelinjan sammuttimet soveltuvat erityisesti lämpimiin sisätiloihin, jossa ei ole neste- tai kaasupalon vaaraa. (Eco Green soveltuu A-palojen sammuttamiseen)
Soveltuvia käyttökohteita ovat esimerkiksi konttorit, koulut, julkiset tilat, hotellit, asunnot ja kaikki muutkin kohteet, joissa halutaan nostaa ympäristöarvot ykköseksi, varmistaa korkea sammutusteho sekä minimoida jälkisiivouksen kustannukset.

Presto käsisammuttimet valmistetaan Ruotsissa ja niillä on 5 vuoden takuu koskien materiaali- ja valmistusvirheitä.

 

Lataa esite

Ympäristö ei odota

Presto pyrkii tekemään tuotteistaan mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Yhtenä painopisteenä viime vuosien tuotekehityksessämme on ollut käytettävien sammutteiden ympäristövaikutusten minimointi.

Nestesammuttimien edut ja haitat

edut:

  • nykyaikaisimmat mallit yhtä tehokkaita A-paloluokissa kuin jauhe- ja vaahtosammuttimet
  • ei peitä näkyvyyttä sammutustilanteessa
  • sammute ei sisällä fluoritensideä
  • sammute helppo siivota käytön jälkeen

haitat:

  • ei sovellu kylmiin olosuhteisiin 
  • ei sovellu ainoaksi sammuttimeksi tiloihin, joissa on neste- tai kaasupalojen vaara

Sammuttimien palo- ja teholuokat.

Mitä paloja sammutin sammuttaa ja kuinka tehokkaasti se sammuttaa

Ympäristösertifioidut Presto Green vaahtosammuttimet

Presto Green -tuotelinjan sammutteissa ei lainkaan ympäristölle haitallisia fluoritensidejä. Tämän ansiosta Presto Green-tuotelinja on saanut Milieukeur-ympäristosertifioinnin.
 
Sammuttimien valmistus omalla tehtaallamme takaa, että koko valmistuprosessi on hallussamme. Pysytymme näin varmistamaan sammuttimien korkean laadun koko toimitusketjussa. 
 
Kaikkia Presto nestesammuttimia voidaan käyttää myös sähkölaitepaloihin, turvaetäisyys 1 metri  ja maksimijännite 1000 v. Sammutinesitteestämme löydät tarkemmat tekniset tiedot koko käsisammuttimien tuotelinjasta. 
 
Muutos tuotenimissä 2021: Vaahtosammuttimien tuotenimistä lähtee kevään 2021 aikana pois "Eco"-teksti . Kyse on pelkästä nimen muutoksesta (esim S6 Eco Green-> S6 Green) - sekä tuotteiden ominaisuudet että hyväksynnät säilyvät entisellään. Sammuttimien tuote-esitte päivittyy kevään 2021 aikana.
Tuotenumero
Malli
Sammutteen määrä
Teholuokka
290644
Presto S6 Green
6 ltr
43A
290948
Presto S9 Green
9 ltr
55A

Valitse tehokkaat Presto sammuttimet

Kysy lisää tai pyydä tästä tarjous.

Laske minimisuositus kiinteistösi käsisammuttimiksi

Presto Sammutinlaskuri™

Selvitä sammutilaskurin avulla minimisuositus kiinteistön käsisammuttimien määristä ja teholuokista. 

Linkki laskuriin →

Mitä eroa on vaahto- ja nestesammuttimella?

Useammat meistä puhuvat sekaisin vaahtosammuttimista ja nestesammuttimista.  Lue lisää mitkä ominaisuuden erottavat nämä kaksi sammutinmallia toisistaa.

Tässä linkki→

Kuinka sammutin toimii?

jauhesamutin_rakenne_PrestoSammuttimia on useampia eri tyyppejä, mutta pääsääntöisesti ne kuuluvat kolmeen pääluokkaan rakenteensa ja käytettävän sammutteen mukaan.

Lue lisää eri sammutintyppien rakenteesta ja toiminnasta →

Käyttöturvallisuustiedotteet

Presto jauhesammuttimen käyttöturvallisuustiedotteet:

 

presto-kasisammutinten-aakkoset

Tietopaketti käsisammuttimien valintaan

Opas sisältää tietoa nykyaikasten käsisammuttimien palo- ja teholuokista, tyypeistä, merkinnöistä sekä tarkastus- ja huoltoväleistä.