Paloturvallista joulua ja vuotta 2017!

kirjoittaja Tarja Vilmi
1 min lukuaika
20.12.2016 17:00

Turvallisuuden puolesta kannattaa tehdä työtä. Meille prestolaisille on ilo ja kunnia työskennellä toimialalla, jossa etusijalla on ihmisten sekä heidän toimintaympäristönsä turvallisuus. Tavoitteemme on tulipalojen ehkäiseminen ja palovahinkojen minimoiminen.

Olen vuoden aikana tavannut lukemattomia paloturvallisuuden parantamisesta kiinnostuneita ihmisiä - sekä paloturva-alalla työskenteleviä että siitä tavalla tai toisella työssään vastaavia. Yhdessä olemme todenneet, että kehitettävää löytyy edelleen, erityisesti yleisessä paloihin varautumisessa ja ennakoinnissa. Samalla on ollut ilahduttavaa huomata kuinka viimeisintä tietoa ja osaamista halutaan hyödyntää.

Yhdessä paloturvallisten rakennusten puolesta

Yhteistyö ja avoimuus ovat paloturvallisuudessakin äärimmäisen tärkeitä asioita. Kun paloviranomaiset, rakentamisen ammattilaiset, paloturvatuotteiden valmistajat sekä huollon ammattilaiset työskentelevät yhdessä rakennusten omistajien ja käyttäjien kanssa, voidaan turvallisuutta jatkuvasti parantaa. Omalla sektorillamme erityisesti käsisammuttimissa on viime vuosina tapahtunut paloturvallisuutta merkittävästi parantavaa tuotekehitystä.

Kiitän kaikkien prestolaisten puolesta asiakkaitamme ja kumppaneitamme eteenpäinsuuntautuneesta yhteistyöstä. Uskon, että esimerkillisen yhteistyön avulla pystymme jatkossakin toimimaan yhä tehokkaammin paloriskien ja -vahinkojen minimoimiseksi!

Toivotan sinulle ja rakkaillesi lämmintä - mutta ei palavaa - joulun tunnelmaa!

P.S. Tarkistathan varmuuden vuoksi, että kotonakin palovaroitin, sammutuspeite ja mahdollinen sammutin ovat aina käsillä ja toimintakunnossa!

Lue lisää henkilöstön ja asiakkaiden paloturvallisuuden varmistamisesta:

 Lataa opas!

Lataa opas!

Tilaa uutiset sähköpostiisi